Partner worden van Leesboekenenmeer

Leesboekenenmeer is een onafhankelijke website die samenwerkt met meerdere webshops. Heb je interesse in een samenwerking met Leesboekenenmeer of wil je adverteren?  Dat kan op de volgende manieren:

  • Affiliatemarketing: het geven van commissie over gekochte producten omdat de kopers via onze site op jouw site terecht zijn gekomen. Dit werkt via een code in de URL;
  • Sponsored story: Leesboekenenmeer maakt en deelt bepaalde content over jouw merk, bedrijf of product tegen betaling; Dit wordt geplaatst op de blog en social media-kanalen. Let hierbij op dat er duidelijk aangegeven staat dat het om een gesponsord artikel of item gaat;
  • Advertorial: jouw advertenties en externe links worden opgenomen in de content;
  • Display advertising: bijvoorbeeld jouw banner op de homepage met jouw URL;
  • Winacties: passende producten zullen via de blog en/of social media kanalen worden gepromoot onder alle bezoekers;
  • Reviews: het beschrijven en beoordelen van een product, dienst of evenement.

Ben jij er helemaal klaar voor om jouw producten bij onze bezoekers onder de aandacht brengen en op deze manier je omzet te verhogen? En voldoe je aan de voorwaarden? Stuur dan snel een mail met de gegevens van jou en je webshop naar info@leesboekenenmeer.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Postadres

Vrijblijvend iets opsturen kan naar het volgende adres:

Leesboekenenmeer, postbus 39, 6700 AA Wageningen

 

Heb je interesse in één van bovengenoemde mogelijkheden? Of heb je zelf een goed idee? Neem dan contact met ons op via info@leesboekenenmeer.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.