Lees tips

Ben je op zoek naar de leukste lees tips? Om je op weg te helpen heb ik de meest relevante en interessante blogs voor je op een rij gezet!

Inspiratie

In je zoektocht naar dat ene perfecte boek kun je soms flink verdwalen! Er zijn zoveel mooie boeken om te lezen, en iedere dag komen er weer prachtige exemplaren bij. Met de pagina Lees tips hoop ik je daarom te inspireren en op weg te helpen.

Lees tips kinderboeken

Met drie jonge kinderen in huis verslinden wij heel wat kinderboeken! Prentenboeken, boeken om te leren lezen, maar ook om voor te lezen. Natuurlijk deel ik op leesboekenenmeer.nl ook het laatste nieuws omtrent De Nationale Voorleesdagen, de Kinderboekenweek en ga maar door.

Lees tips thrillers

Een veelgelezen boekengenre is toch wel de thriller. Ben jij ook altijd op zoek naar de spannendste thrillers? Dan vind je hier de nodige lees tips.

Populaire boeken

Titels voor volwassenen waarvan er meer dan 200.000 exemplaren zijn verkocht worden bekroond met het Gouden Boek. Voor 350.000 exemplaren geldt platina en titels die 500.000 keer over de toonbank zijn gegaan worden bekroond met diamant.

Voor kinderboeken is een ander aantal vastgesteld: 75.000 verkochte exemplaren voor goud, 150.000 voor platina en 200.000 voor diamant.

Persoonlijke favorieten

Natuurlijk heb ik ook mijn persoonlijke favorieten. En aangezien ik een brede interesse heb, en mijn favoriete boeken toch ook wel afhankelijk zijn van mijn humeur, heb ik favorieten in meerdere categorieën!