Over LB&M

Leesboekenenmeer is een onafhankelijke website met de leukste boeken voor in de boekenkast, de tofste producten op gebied van hobby en creativiteit en alles voor kantoor of op school.

Bij Leesboekenenmeer vinden we het belangrijk dat je met behulp van de juiste producten je creatieve zelf kunt zijn. De leukste, spannendste of ontroerendste boeken kunt lezen die zorgen voor de broodnodige ontspanning, maar die indien nodig ook educatief kunnen zijn.

Daarnaast zal er natuurlijk ook gewerkt of gestudeerd moeten worden. Goede spullen die je daarbij kunnen ondersteunen vinden wij ontzettend belangrijk! Daarom hebben wij een groot aanbod van verschillende merken in alle stijlen. Zodat jij de beste keus kunt maken.

Daarom vind je bij Leesboekenenmeer boekrecensies, boekentips en kun je makkelijk terugvinden welke boeken er maandelijks gelezen zijn. We geven tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een bureau of bureaustoel, maken we overzichten van de mooiste (school)agenda’s, kalenders en planners, maar vind je ook de mooiste kleurboeken en de nodige informatie welke stiften je het beste kunt gebruiken voor jouw creatieve project.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@leesboekenenmeer.nl.