Resultaat 1–30 van de 90 resultaten wordt getoond

Kun jij je weg een beetje vinden in de wereld van de bureaus? Als je op zoek bent naar een mooi bureau om een fijne studie- of werkplek te maken of om te gamen dan vind je die zeker bij Leesboekenenmeer.nl!

Welk type bureau moet ik kopen?

Ben je op zoek naar een mooi bureau dan is het goed om eerst even na te denken over het doel: waarvoor ga je het bureau gebruiken? Om het je makkelijker te maken vind je in het assortiment van Leesboekenenmeer.nl daarom verschillende bureaus.

Heb je het perfecte bureau gevonden? Bekijk dan ook eens de bureau-accessoires. Hiermee kun je alle bureaus helemaal inrichten naar jouw eigen smaak!

Kinderbureau

Een kinderbureau kan perfect zijn als jij of je kind behoefte heeft aan een eigen plekje om te leren en te spelen. Is je kind uitgespeeld? Dan kun je een kinderbureau vaak handig in elkaar schuiven en opbergen. Sommige kinderbureaus zijn multifunctioneel en worden zelfs geleverd inclusief schoolbord!

Wandbureau

Wanneer je minder ruimte in huis hebt dan is het belangrijk om de aanwezige ruimte extra goed te benutten. Een wandbureau wordt aan de muur gemonteerd en door de bergruimte is het wandbureau ook meteen een kast. Ben je klaar met werken of leren? Dan vouw je het wandbureau weer netjes dicht en heb je een stijlvolle wandkast!

Hoekbureau

Heb je een fijne ruimte, maar wil je graag je bureau in een hoek plaatsen? Dan kom je uit bij een hoekbureau. Ideaal voor kleinere ruimtes! Je kunt hierbij vaak ook nog kiezen voor een hoekbureau met of zonder extra bergruimte.

Natuurlijk kun je er in een kleine ruimte ook voor kiezen om juist een bureau zonder hoek te nemen. Ook deze zijn verkrijgbaar met en zonder bergruimte.

Zit-sta bureau

Bij een zit-sta bureau, ook wel een verstelbaar bureau genoemd, is in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je ervoor kiezen om juist te zitten of te staan. Het wisselen van houding kan erg prettig zijn als je veel tijd achter de computer doorbrengt.

Gaming bureau

Maak je vaak gebruik van meerdere schermen, overweeg dan eens een gaming bureau. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar. Zo hebben de meeste gaming bureaus ruimte om je drinken te plaatsen, een haakje om een koptelefoon aan op te hangen en/of geïntegreerde verlichting. De meeste gaming bureaus zijn ergonomisch ontworpen zodat ze een juiste zithouding stimuleren.

Wil je graag nog meer inspiratie? Of kun je wel wat tips gebruiken met hoe je je bureau netjes kunt houden? Bekijk dan ook eens de blogs:

Bureaustoelen

Heb je het perfecte bureau gevonden en heb je nu ook nog een bureaustoel nodig? Lees dan ook eens het blog:

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €8,79.Huidige prijs is: €6,-.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,75.Huidige prijs is: €3,-.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,75.Huidige prijs is: €3,-.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,79.Huidige prijs is: €4,-.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,79.Huidige prijs is: €4,-.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,75.Huidige prijs is: €4,-.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,75.Huidige prijs is: €3,-.