Resultaat 1–30 van de 401 resultaten wordt getoond

Ben je op zoek naar de leukste kantoorartikelen om je leven op kantoor en school makkelijker te maken? Bij Leesboekenenmeer.nl heb je een ruime keuze!

Agenda’s

Een agenda is ideaal om al je afspraken in te noteren, of het nu gaat om het huiswerk of een gezellige lunchafspraak. In de meeste agenda’s heb je ook voldoende ruimte voor adressen, verjaardagen en het maken van andere notities waardoor je aan het einde van het jaar ook nog eens een waardevol naslagwerk hebt waarin je na kan kijken wat je allemaal gedaan hebt.

In ons assortiment vind je duurzame agenda’s zoals die van het merk KOMONI en Bambook, maar ook nog heel veel andere. Wil je graag wat meer inspiratie opdoen? Lees dan eens de volgende blogs:

Bureaus

Met een mooi bureau kan je een fijne werk- of studieplek maken. Door gebruik te maken van verschillende bureau-accessoires zoals onderleggers en pennenbakken, kun je het helemaal naar je eigen smaak inrichten.

Bureaustoelen

Natuurlijk hoort bij een mooie bureau ook een goede bureaustoel. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met zeer uiteenlopende prijzen. Zeker als je veel uren achter elkaar op een bureaustoel zit is het belangrijk dat je dit in een zo goed mogelijke houding doet. Wil je hier graag meer over weten, lees dan ook eens het blog Ergonomische bureaustoel. Hierin staan tips waar je bij aanschaf van een ergonomische bureaustoel op kan letten.

Notitieboeken

Schrijf jij ook altijd alles op losse blaadjes? Om die losse blaadjes vervolgens weer net zo makkelijk kwijt te raken? Dan is het raadzaam om eens een notitieboek te overwegen! Aangezien ik duurzaamheid erg belangrijk vind heb ik gekozen om zoveel mogelijk duurzame notitieboeken voor je te verzamelen. Denk hierbij aan mooie merken als KOMONI, MOYU, Bambook en Green Goose.

Schoolspullen

Natuurlijk vind je hier ook de nodige schoolspullen zoals grafische rekenmachines.

Rekenmachines

In sommige gevallen heb je een grafische rekenmachine nodig, bijvoorbeeld op het voortgezet onderwijs voor de vakken wiskunde en natuur- en scheikunde. Met een grafische rekenmachine kun je een grafiek plotten en vergelijkingen oplossen. De meeste grafische rekenmachines zijn programmeerbaar. Enkele grafische rekenmachines zijn toegestaan tijdens het eindexamen, dit is terug te vinden in de beschrijving van de betreffende rekenmachine.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,79.Huidige prijs is: €4,-.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,79.Huidige prijs is: €4,-.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,75.Huidige prijs is: €3,-.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €8,79.Huidige prijs is: €6,-.