Platina Boeken 2024

Platina Boeken 2024

Ben je op zoek naar lees tips, dan zit je hier goed, want in dit blog vind je een overzicht van Platina Boeken 2024. Boeken ontvangen een Platina Boek status wanneer er voldoende exemplaren van verkocht zijn. Voor kinderboeken is het aantal vastgesteld op 150.000 verkochte exemplaren, voor titels van volwassen boeken is het aantal vastgesteld op 350.000 verkochte exemplaren.

De Magische Halsband – Rutger Vink & Thomas van Grinsven

In De Magische Halsband krijgen Rutger, Thomas en Paco de hond een pakket opgestuurd met cadeautjes voor Paco. Maar vanaf dat moment gebeuren er hele vreemde dingen. Van wie komt dat pakket eigenlijk? En waarom gedraagt Paco zich zo raar? Als Paco dan ook nog verdwijnt, komen Rutger en Thomas in actie om het mysterie op te lossen en natuurlijk hun hond te redden. Met heel veel tekeningen en strippagina’s.

Wij hebben het boek ook gelezen, en persoonlijk was ik iets minder enthousiast dan het grote publiek. De Magische Halsband kreeg van ons namelijk maar drie sterren. Waarom? Dat lees je in het blog De Magische Halsband, recensie. Uitgeverij: Kosmos Uitgevers.

Avonturen uit een niet-zo-perfect leven – Rachel Renée Russell

In Dagboek van een muts 1 – Avonturen uit een niet-zo-perfect leven maken we kennis met Nikki. Een nieuwe school, een geheime liefde en een dagboek waarin ze al haar blunders en belevenissen kwijt kan. Want Nikki mag naar een dure privéschool, omdat haar vader daar als ongediertebestrijder werkt. Maar… hoe word je populair zonder coole telefoon of hippe outfit? DUH. Niet dus!

De populaire meiden negeren Nikki, hottie Brandon merkt haar alleen op wanneer ze weer eens een ENORME blunder begaat en zelfs haar echte vrienden zien haar niet meer staan als MacKenzie ze uitnodigt voor een feest. Ellendiger kan het niet. Toch? Uitgeverij: De Fontein Kind & Jeugd.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.