Resultaat 1–30 van de 1008 resultaten wordt getoond

Ben je op zoek naar een goed boek? Ik wel! Bij Leesboekenenmeer.nl verzamelde ik daarom de leukste boeken voor je. Zo heb je de leukste, mooiste en spannendste boeken lekker overzichtelijk op één plek. Weet jij al welk boek jij als eerste gaat lezen?


Biografieën & Waargebeurd

Ervaringsverhalen van anderen kunnen ons heel veel dingen leren. Niet zo verwonderlijk dat biografieën en waargebeurde verhalen vaak gretig gelezen worden. Dat kan gaan om het persoonlijke verhaal van bekende Nederlanders, maar ook over dingen die mensen zoals jij en ik meegemaakt hebben.

Gezondheid & Lichaam

Niks is zo belangrijk als het hebben van een goede gezondheid! Maar ja, soms speelt er iets waar je graag meer over zou willen lezen. Eén van mijn persoonlijke favorieten in de categorie gezondheid en lichaam is toch wel Het vrouwenhart. Want wist jij dat een ziek vrouwenhart andere klachten geeft dan een ziek mannenhart?

Invulboeken

Invulboeken zijn waardevolle herinneringen voor later, denk hierbij aan vriendenboeken, maar ook belangrijke mijlpalen tijdens je zwangerschap, babyshower en kraamtijd.

Heb je een moeilijke prater in huis? Of vind je het zelf lastig om met je kind te praten? Dan kunnen kletsboeken behulpzaam zijn. Naast het standaard kletsboek zijn er inmiddels nog meer exemplaren bijgekomen: tafelklets, tienerklets en slaapklets zijn slechts een paar titels uit de leuke serie kletsboeken.

Kinderboeken

De voordelen van lezen voor kinderen zijn velen wel bekend. Dat betekent ook dat je er niet vroeg genoeg mee kan beginnen! Daarom vind je hier de mooiste kinderboeken voor kinderen in alle leeftijden.

Inspiratie

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook eens hte blog met diverse boekentips, recensies en algemeen nieuws. Of bekijk de pagina met al mijn lees tips.