Bureaus voor thuiswerken

Bureaus voor thuiswerken kopen; Hoogte verstelbaar, sta-zit, hoekbureaus

Een goed ergonomisch bureau voor thuiswerken is erg belangrijk, dat houdt het thuiswerken zoveel mogelijk gezond. Naast een goede ergonomische bureaustoel is een goed bureau ook erg belangrijk voor de juiste houding. Daarom in dit blog een overzicht met goede ergonomische bureaus voor thuiswerken.

Goede werkhouding

Omdat een goede houding tijdens het werken heel belangrijk is, geven sommige grote bedrijven hun personeel al een vergoeding voor het inrichten van een werkplek thuis. Naast goed zitten, is het ook best fijn dat je aan het einde van de dag ongestoord wat papieren kan laten liggen zonder dat er een schepje pastasaus overheen gaat tijdens het eten. Ben jij ook klaar met het geschuif met papieren en met de rug- en nekklachten na een dagje werken aan de keukentafel? Of ben je gewoon uitgekeken op een oud bureau waar je nu wel heel veel tijd aan door moet brengen? Lees dan snel voor een overzicht van ergonomische bureaus voor thuiswerken. Van stijlvolle eenvoudige (hoek)bureaus tot echte thuiswerkplekken die van alle gemakken voorzien zijn. Wil je weten hoe je je thuiswerkplek een beetje netjes en geordend houdt? Lees dan voor tips ook eens het blog: Ruim je bureau op dag | Tips om je bureau te ordenen.

 

Bureaus voor thuiswerken

Het is een vraag die tegenwoordig bij velen speelt: thuiswerken achter een bureau of toch aan de eettafel? Want vaker thuiswerken dan op kantoor zitten is iets wat voor veel mensen pre-corona nog ondenkbaar leek, maar nu voor een groot deel van de werkende Nederlanders de nieuwe realiteit is geworden. En naast het feit dat de meeste mensen daar wel even aan moesten wennen, is het ook vanuit praktisch oogpunt soms een hele uitdaging. Want niet alleen jij werkt nu thuis, maar misschien je partner en eventuele thuiswonende kinderen ook wel. Dus als je al een fijn bureau had op een rustig plekje in huis, dan zijn er nu misschien wel meer kapers op de kust.

Ben je vanaf het begin al aangewezen op de keukentafel? Dan is het niet onwaarschijnlijk dat deze toch een stuk minder geschikt blijkt voor de functie van bureau. Heb je geen gemiddelde lengte? Dan is het voor een goede zithouding erg fijn om een in hoogte verstelbaar bureau te hebben. Of gebruik in elk geval een ergonomische bureaustoel, in combinatie met een verstelbaar voetenbankje. En het is natuurlijk helemaal fijn voor je lichaam als je tijdens het thuiswerken kan afwisselen tussen zitten en staan, met een zit-sta-bureau. Op veel kantoren is dit al de nieuwe standaard, maar thuis is dat vaak nog een ander verhaal.

 

Steigerhouten hoekbureau voor thuiswerken

Steigerhouten bureau voor thuiswerkplek

Thuiswerken wordt een feestje met dit prachtige hoekbureau van verouderd steigerhout. Het bureau is verkrijgbaar in verschillende maten en andere washing is ook mogelijk. Ook de krukjes zijn optioneel.

Meer informatie.

 

Ergonomische laptoptafel op wielen voor thuiswerken

Ergonomische laptoptafel op wielen voor thuiswerken; Bureaus voor thuiswerken

Heb je geen ruimte voor een bureau of moet je de beperkte ruimte met anderen delen die ook thuiswerken? Dan kan deze in hoogte verstelbare laptoptafel uitkomst bieden. Deze compacte laptoptafel op wielen is ontworpen om eenvoudig op iedere plek te kunnen werken. De tafel is compact, verstelbaar en makkelijk te verplaatsen. Het blad is in hoogte verstelbaar waardoor de tafel overal aangeschoven kan worden. Werken vanuit bed of nog een paar laatste dingen afronden voor de tv, het kan allemaal. Met deze in hoogte verstelbare tafel kun je overal comfortabel werken. Het houten blad geeft de tafel een mooie en stijlvolle uitstraling en biedt voldoende ruimte voor een laptop tot wel 17 inch. Maar ook voor andere doeleinden kun je de tafel gebruiken, zoals voor het lezen van een boek, schrijven, knutselen of voor een extra tafeltje om aan te eten. De wielen zijn voorzien van een rem, zodat de tafel niet kan verschuiven.

Meer informatie.

 

Verstelbaar Twee-Laags Zit Sta Bureau met slinger voor thuiswerken

Verstelbaar Twee-Laags Zit Sta Bureau met slinger; Bureaus voor thuiswerken

Een praktisch in hoogte verstelbaar zit-sta bureau met behulp van een handslinger. Het bureau is dan ook vrij van elektronica. Dankzij de twee lagen kun je de monitor op ooghoogte zetten en heb je meer werkruimte.

Meer informatie.

 

Germania Centro Bureau Antraciet voor thuiswerken

Goed bureau voor thuiswerken Germania Centro bureau

Bureau Centro is onmisbaar in jouw woonkamer, werkkamer of op kantoor. Het functionele ontwerp van het bureau zorgt ervoor dat jij jezelf volledig kunt concentreren op je werk of op je studie. Dit computerbureau is stijlvol afgewerkt en geeft het design bureau een eigentijdse uitstraling waardoor hij perfect matcht bij elk interieur. Het houten bureau beschikt over een vast ladeblok met drie ruime lades waarvan eentje beschikt over een slot. De lades kun je ideaal gebruiken om je papieren, boeken of pennen netjes op te bergen. Verder beschikt dit bureau over een toetsenbordlade en een printer legplank. Het kastje aan de linkerkant beschikt over een legplank. Het bureau kun je gebruiken om bijvoorbeeld jouw post netjes op te bergen in de ruime lades maar ook om leuke woonaccessoires neer te zetten. Zo geef je jouw interieur een vrolijke uitstraling en kun je je spullen overzichtelijk opbergen. Dit model is verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Sonoma Eiken/Wit en Walnoot/Zwart.

Meer informatie.

 

MIRA Bureautafel voor thuiswerken

MIRA bureautafel vintage; Bureau voor thuiswerken

Mooi hoekbureau met een vintage uitstraling. Dit bureau is verkrijgbaar in verschillende vormen en afmeting, zodat het perfect aansluit bij jouw wensen.

Meer informatie.

 

Hoekbureau

VidaXL hoekbureau; Bureau voor thuiswerken

Dit stijlvolle en functionele bureau is een geweldige toevoeging aan ieder huis of kantoor. Dit moderne computerbureau bestaat uit 1 tafel en 1 boekenkast met 4 planken. Het kan in elkaar gezet worden als bureau met in lijn een boekenkast of als een hoekbureau in een L-vorm. De montage is makkelijk. Dit hoekbureau is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dit maakt het stevig en duurzaam. De opbergkast heeft 4 planken met voldoende opbergruimte. Materiaal: spaanplaat Afmetingen bureau: 130 x 60 x 75 cm (L x B x H) Afmetingen boekenkast: 126 x 28 x 69 cm (B x D x H).

Meer informatie.

 

Hoekbureau Greg voor thuiswerken

Bureau voor thuiswerken; Hoekbureau Greg

Dit multifunctioneel hoekbureau kan zowel in een hoek als tegen een wand worden geplaatst en heeft veel opbergruimte. Ideaal te gebruiken als bureau voor thuiswerken of computer meubel in de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. Dit bureau heeft 3 lades, 2 open opbergvakken en een kast met een deurtje ervoor. Je kunt bureau-accessoires gemakkelijk uit het zicht opbergen. Hoekbureau Greg is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, dit maakt het stabiel en geeft een luxueuze uitstraling. Let op: in meerdere kleuren beschikbaar.

Meer informatie.

 

Computer bureauset voor thuiswerken

Bureau voor thuiswerken; Computer bureauset met uitschuifbaar toetsenbord schap

Dit compacte computerbureau is inclusief een schrijftafel, zodat er genoeg ruimte is. Als thuiswerkplek zal het zeker de efficiëntie bevorderen. Met de LCD monitor op het blad heeft het bureau ook een uitschuifbaar blad voor het keyboard. De schrijftafel met bovenste vakjes geeft je extra werkruimte en opbergruimte. De schrijftafel kan aan de rechter of aan de linker kant worden bevestigd. Het bureau is gemaakt van stevig spaanplaat en gepoedercoat staal en gaat hierdoor jarenlang mee.

Meer informatie.

 

Gaming bureau voor thuiswerken

Gaming bureau; Bureau voor thuiswerken

Wil jij graag thuiswerken aan een bureau dat van alle gemakken voorzien is? Deze game desk is speciaal ontworpen voor gamers. We weten hoe belangrijk de juiste gaming-gear is en deze coole led-tafel is de beste keuze om jouw uitrusting uit te breiden. Jouw favoriete spel op de playstation of de Xbox was nooit zo intens. Wat denk je van de aparte bekerhouder, zodat je niet per ongeluk je drinken over je apparatuur heen gooit, de anti-kraslaag zodat je je helemaal kunt uitleven tijdens het gamen en een headset stand om je headset zo veilig mogelijk op te bergen? De gaming muismat zorgt er bovendien voor dat je muis vloeiend over het beeld beweegt. En heb je een hekel aan alle losse bedrading? De stekkerdooshouder zorgt ervoor dat je niet struikelt over je kabels!

Meer informatie.

 

Sta bureau voor thuiswerken

De Ubambu Stand voor alle thuiswerkers; Bureau voor thuiswerken

De Ubambu Stand is een slim design bamboeproduct (duurzaam) dat van elk bureau of elke tafel simpel en effectief een ergonomisch sta bureau kan maken. De Ubambu Stand zal ervoor zorgen dat je energieniveau merkbaar zal stijgen! Het thuiswerken zal nooit meer hetzelfde zijn met de Ubambu Stand. Sta op en ervaar zelf de voordelen van staand werken!

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *