KOMONI Amsterdam: duurzame notitieboeken en agenda’s

KOMONI Amsterdam; Duurzame notitieboeken en agenda's van gecertificeerd en gerecycled hout

Ben je op zoek naar een duurzaam notitieboek of agenda, dan kom je al snel uit bij KOMONI Amsterdam. Prachtig vormgegeven en gemaakt van 100% gecertificeerd en gerecycled papier. In dit blog vertellen we je graag meer over dit fijne merk.

Op Leesboekenenmeer wordt er vaak gezocht naar KOMONI Amsterdam. En met het oog op onze hectische levens én het verduurzamen van de samenleving is dat wat ons betreft hartstikke logisch. Daarnaast bewijst het merk ook nog eens dat duurzaam allesbehalve saai is!

 

KOMONI notitieboeken

KOMONI Amsterdam; Duurzame notitieboeken

Ben je op zoek naar een duurzaam notitieboek van hoge kwaliteit dat niet uitblinkt in saaiheid? Dan kom je terecht bij KOMONI. Voorzien van een stevige houten kaft (3 mm MDF) met ontzettend veel keuze in kleurige printen en designs. Het stevige papier (75 grams) vlekt niet en drukt niet door. Natuurlijk is hij ook navulbaar. De notitieboeken van KOMONI zijn te gebruiken als schrijfboek, dagboek, schetsboek, bullet journal, scrap book, receptenboek of gastenboek.

Meer informatie.

 

KOMONI agenda’s

KOMONI Amsterdam duurzame agenda

De duurzame agenda’s van KOMONI Amsterdam (ook hervulbaar!), met een looptijd van dertien maanden, zijn net zo prachtig vormgegeven als de duurzame notitieboeken. Op de eerste pagina is ruimte voor personalia. Er is een jaaroverzicht van 2021 én 2022. De week is verdeeld over twee pagina’s met per dag voldoende schrijfruimte. Ook is er een speciale ruimte voor het opbergen van herinneringen zoals bioscoopkaartjes of postzegels en dergelijke. Aan het einde van iedere maand is er ook ruimte voor het maken van notities. Kortom, de ideale agenda voor mensen die van mooi, praktisch én duurzaam houden.

Meer informatie.

 

KOMONI posters

KOMONI Amsterdam posters; duurzame posters, leuk voor op de kinderkamer of als cadeau

Ben jij ook zo’n groot fan van die prachtige 3d-afbeeldingen? Dan heb ik goed nieuws voor je: de afbeeldingen van KOMONI Amsterdam zijn nu namelijk ook als poster verkrijgbaar. De posters zijn, net als de duurzame notitieboeken en agenda’s, gemaakt met FSC gecertificeerd hout (3mm MDF). Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Meer informatie.

 

KOMONI navulling

Zoals gezegd zijn de notitieboeken en agenda’s allemaal navulbaar. Het papier is verkrijgbaar in A4, A5 en A6. Verder is het ook afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil je graag blanco papier, liever stippen (dotted) of toch gelinieerd? Dat maakt de notitieboeken en agenda’s ook nog eens enorm veelzijdig!

Meer informatie.

 

Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *