Agenda 2023

Agenda 2023

Ben je op zoek naar de beste agenda 2023? Aangezien ik zelf ook gek ben op agenda’s zette ik de leukste voor je op een rij! Want in mijn leven heb ik al een behoorlijk aantal agenda’s versleten. En eerlijk is eerlijk, mijn behoefte is ieder jaar toch weer net een beetje anders. Kijk daarom van tevoren goed naar jouw wensen en behoeften wanneer je een agenda aanschaft, dan heb je er (minimaal) een jaar plezier van!

Essentialiving Planner 2023

Agenda 2023: Essentialiving planner 2023 kopen;

Op een eenvoudige manier brengt de Essentialiving Planner meer rust en ruimte in je leven. De unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie. Let op! De Planner is groot: 20 x 25 cm.

Meer informatie.

 

My Journal agenda 2023 A5

Agenda 2023: My Journal 2023

Voor iedereen die gek is op plannen en lijstjes maken is er nu de nieuwe My journal agenda 2023. De agenda vol handige checklists, to do’s, not to do’s, ideas en goals maar ook alle to pays, holiday plans en time for friends en family zijn met behulp van de lijstjes goed in te plannen. Dus als je niks wilt vergeten, denk dan alleen aan my-journal. Dat geeft ruimte in je hoofd. Voor nieuwe ideeën bijvoorbeeld. Verkrijgbaar in diverse kleuren!

Meer informatie.

 

Brepols agenda Omega Lima 2023

Agenda 2023: Brepols agenda omega lima 2023

Deze bureau dagagenda A4 formaat (21×29 cm) van Brepols Omega Lima heeft een zwarte kunstlederen omslag. De kwartierindeling van 7.00 tot 21.45 uur, scheurhoekjes en 2 leeslinten maakt het een fijne agenda voor op kantoor. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, blauw en bordeaux.

Meer informatie.

 

Essencio Business agenda 2023

Agenda 2023: Essencio Business agenda 2023

Je werk en afspraken organiseren vanuit rust en ruimte? Wellicht past de Business Agenda 2023 dan goed bij jou; een stijlvolle en zakelijke jaaragenda voor ondernemende vrouwen. Met inspirerende quotes, reflectievragen en ruimte voor het opschrijven van je dankbaarheid. Deze agenda is er speciaal voor vrouwen die houden van overzicht en graag een agenda gebruiken met een mooi ontwerp. Inmiddels heeft deze agenda een grote groep trouwe fans aan zich weten te binden. Dankzij de handige indeling, waarbij iedere week gespreid is over twee pagina’s, is er veel schrijfruimte voor je to-do’s en plannen. Je kunt activiteiten zelfs per (half) uur noteren. Achterin is een notitieboek opgenomen van 48 pagina’s en een opbergvak.

Meer informatie.

 

Mascha Planner

Agenda 2023: Mascha Planner ongedateerd

De nieuwe ongedateerde Mascha Planner GreenVelvet heeft een fluweelgroene cover met gouden wiro-spiraal en is binnenin met groenmarmer versierd. Deze luxe planner met passend elastiek kun je verder uiteraard helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra’s: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie.

 

Structuurjunkie

Agenda 2023: structuurjunkie ongedateerd

Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress en om je doelen nu écht te behalen? Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner echt iets voor jou. Deze planner is ongedateerd, dus je kan beginnen op het moment dat jou uitkomt. Een week overslaan? Geen probleem. De planner heeft 4 jaaroverzichten, 13 maandoverzichten én 54 weekoverzichten, alsook lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. Verkrijgbaar in diverse kleuren, ontwerpen en formaten.

Meer informatie.

 

Positive Life agenda 2023

Agenda 2023: Positive life agenda 2023

Agenda voor het jaar 2023. Inhoud: 18 maanden, inclusief de laatste 6 maanden van 2022. Met zachte omslag van hoogwaardig kunstleer, wekelijkse en maandelijkse pagina’s, ruimte voor notities en to-do lijstjes, elastische sluiting en pennenlus. Afmeting: 20,32 x 25,4 centimeter. Verkrijgbaar in diverse ontwerpen en kleuren.

Meer informatie.

 

De Hobbit Agenda 2022-2023 (18 maanden)

De Hobbit agenda 2022-2023 (18 maanden); bureau agenda

Deze stijlvolle 18 maanden hardcover agenda is niet te missen door het moderne ontwerp met een donkerblauwe achtergrond en geometrische lijnen van zilverfolie. Deze topper is zeer uitgebreid met diverse jaarplanners en maandplanners. De indeling van de agenda is één week over twee pagina’s in verticale kolommen. Onderin vind je een handig kalendertje van de desbetreffende maand. De agenda wordt gesloten door een donkergrijze elastieken band. De agenda heeft een verplaatsbare bladwijzer. Deze ruime overzichtelijke agenda loopt van juli 2022 tot en met december 2023. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie.

 

Bekking & Blitz agenda 2023

Bekking & Blitz agenda 2023

Deze fijne en betaalbare gebonden agenda 2023 van Bekking & Blitz is voorzien van een harde kaft. Dankzij het leeslint en perforatiehoeken kun je eenvoudig terugvinden waar je gebleven bent. De agenda heeft één dag per pagina met een uur-indeling van 8.00 uur – 20.00 uur en op iedere pagina vind je een beknopt jaaroverzicht. Jaarplanners van 2023 en 2024 zijn inbegrepen en er is voldoende ruimte voor het maken van notities. Formaat: 14,3 x 21,8 cm, gewicht: 492 gram.

Meer informatie.

 

Peter Pauper agenda 2023

Peter pauper agenda 2023 vallende bloesem

Vallende bloesem is een luxe en overzichtelijke Peter Pauper 16 maands-agenda die start in september 2022 en loopt tot het einde van 2023. De pagina’s zijn voorzien van voldoende ruimte om al je afspraken te noteren. Verkrijgbaar in diverse mooie ontwerpen zoals we die van Peter Pauper gewend zijn.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Meer agenda’s en familieplanners

Lees voor meer inspiratie ook eens de blogs: Schoolagenda 2022-2023 en Famlieplanner 2023.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com