De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen

De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen - Koken, hosten & toasten

Het officiële Bridgerton kookboek voor feesten en partijen is perfect voor alle fans van de Netflix-serie Bridgerton. Dit boek onthult de geheimen van de beste gastheren en  -vrouwen van de Ton. Naast 40 geweldige recepten voor hapjes en fingerfood, cocktails en mocktails gedeeld. bevat deze bijbel ook alles over etiquette & entertainment Regency-stijl, voor een echte avond à la The Bridgertons!

De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen

Met De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen heb je het perfecte cadeau voor alle fans van de Netflix-serie Bridgerton in handen. Je leert alles over het bereiden van de geurige Masala Chai à la Kate Sharma, Violet Bridgerton’s legendarische mini Pommes Anna en talloze andere heerlijkheden.

Je draait je hand niet meer om en leert ontbijten als een koningin, een prachtige picknick in de tuin geven of hoe je een fancy afternoon tea organiseert. Ook voor een chic dress-up diner voor een verjaardag, verloving of gewoon het einde van een lange werkweek draai jij je hand niet meer om. Ongeacht de gelegenheid, de recepten in dit boek garanderen dat iedereen het naar zijn zin zal hebben.

Specificaties:

Auteur: Emily Timberlake & Susan Vu | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043933568 | 160 blz. | April 2024

De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.