Categorie archieven: Blink

Blink Uitgevers

Met Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior is Blinkshop.nl de grootste Nederlandse uitgever van educatieve kindermerken. De tijdschriften van Blinkshop.nl sluiten aan bij de methodes voor het basisonderwijs en passen goed bij het leer- en denkniveau van kinderen.

Bobo

Het tijdschrift Bobo is bij velen waarschijnlijk wel bekend! Het blad staat vol met leuke puzzels, voorleesverhalen, doe-opdrachten en knutsel- en kleurplaten voor kleuters. In elk nummer beleeft Bobo weer een spannend avontuur en neemt je kind bijvoorbeeld mee naar de boerderij of voor het eerst naar school. Allemaal dingen waar jouw kind ook mee bezig is. Leeftijd: 4 tot 6 jaar.

Okki

Je kind groeit snel en wil zelf nieuwe dingen ontdekken. Hij of zij krijgt voor het eerst echte vrienden en vindt niets leuker dan lachen om flauwe moppen. Tijdschrift Okki sluit hier helemaal bij aan! Okki prikkelt de nieuwsgierigheid van kinderen en zorgt ervoor dat de fantasie gaat lopen. In het blad vind je van alles waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen zoals leuke puzzels, moppen, weetjes, knutselideeën en elke maand een verhaal van Paul van Loon. Leeftijd: 6 tot 8 jaar.

Wild van Freek

Freek Vonk, veel kinderen zijn groot fan van de man die alle dieren prachtig vindt! Met het tijdschrift Wild van Freek liften kinderen mee in zijn rugzak. Al lezend gaan ze op safari naar de meest bijzondere plekken van de wereld en staan oog in oog met de wilde dieren die daar voorkomen. Wild van Freek staat vol met survivaltips, spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws! Leeftijd: 7 tot 10 jaar.

National Geographic Junior

Met het tijdschrift National Geographic Junior ontdekken zelfs de meest nieuwsgierige kinderen elke keer weer wat nieuws. De wildste weetjes, overweldigende foto’s, de meest spectaculaire records over de natuur, wilde dieren, ruimtevaart en techniek komen voorbij. Alles dat de verbeelding op gang brengt en de honger naar meer kennis (nog) groter maakt. Aangevuld met puzzels en testen die jouw kind uitdagen.

Typecursus Pica Typen

Naast alle toffe tijdschriften heeft Blink Uitgevers ook een typecursus in het assortiment. Deze leuke typecursus is speciaal voor kinderen in de bovenbouw en is ook geschikt voor kinderen met dyslexie.

Al typend maak je een wereldreis en ontdek je spectaculaire en leuke weetjes over o.a. landen, mensen en dieren. In twaalf weken leer je razendsnel en foutloos blind typen met tien vingers. Een onmisbare vaardigheid in dit digitale tijdperk en een goede voorbereiding op het voortgezet onderwijs.