Categorie archieven: Boeken

Het is een understatement, bij Leesboekenenmeer vind je alles over boeken! Want mijn liefde voor boeken en lezen is groot en die liefde deel ik graag met anderen.

Boeken

Sommige mensen lezen graag boeken uit één specifiek genre, ik niet. Al toen ik klein was las ik alles wat los en vast zat, zelfs de etiketten van het broodbeleg waren niet veilig. Nog steeds lees ik graag alle soorten boeken en daarna schrijf ik graag recensies op Leesboekenenmeer waarin ik met je deel wat ik van het boek vond.

Algemeen

In de categorie algemeen vind je informatie over de Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen en alle andere interessante informatie over boeken die het delen waard zijn.

Om de boekrecensies op Leesboekenenmeer een beetje overzichtelijk te houden plaats ik eens per maand een overzicht getiteld Boeken gelezen in … waarin je ook een directe link vind naar de recensies. Wel zo handig en het scheelt je een hoop tijd!

Ben je op zoek naar een leuke boekenserie? Of het nou prentenboeken, kinderboeken, romans of thrillers zijn, je vindt het in de categorie Boekenseries.