Door de pijn – Arthur Menko

Door de pijn - Arthur Menko

In Door de pijn leert Arthur Menko je om te gaan met mentale pijn: je slecht voelen zonder fysieke oorzaak. Als we fysieke pijn hebben, weten we hoe we die moeten behandelen. Maar hoe we onze mentale wonden moeten verzorgen, daar hebben we vaak geen idee van. En dat terwijl mentale pijn een (grote) rol speelt in ieders leven.

Door de pijn

Het vaststellen, erkennen en verwerken van deze mentale pijn zorgt voor groei, rust en zelfvertrouwen. Arthur Menko leert je waar de pijn zit, wat de gevolgen zijn voor jouzelf, je omgeving en zelfs voor de samenleving.

Bovendien toont hij je hoe je erdoorheen kunt gaan. Met prettig lichte toon, sprekende en originele voorbeelden en aan de hand van praktische opdrachten leidt hij je op warme wijze door de pijn. Zo begin je, voor je er erg in hebt, aan het helingsproces van je mentale wonden.

Specificaties:

Auteur: Arthur Menko | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043929561 | 256 blz. | April 2024

Door de pijn is verkrijgbaar bij:

Over Arthur Menko

Arthur Menko is vader van drie kinderen, psycholoog, trainer/coach bij Mindwork Productions en scenarioschrijver. Door zijn eigen traject, zijn joodse familie en werkervaring heeft hij een mentale radar ontwikkelt. Dit stelt hem in staat om lezers op een empathische en effectieve manier te begeleiden op hun pad naar emotionele genezing.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.