Meer paardenpraat serie – Kinderboekenserie door Britt Dekker

Meer paardenpraat serie - Kinderboekenserie door Britt Dekker

Britt Dekker is denk ik wel van alle markten thuis: tv-presentatrice, media-persoonlijkheid en nu ook kinderboekenschrijfster. In navolging van haar succesvolle YouTube-kanaal PaardenpraatTV heeft ze nu ook kinderboeken geschreven over de avonturen die ze samen met haar paard George beleeft: de Meer paardenpraat serie. De serie wordt uitgegeven door Kosmos Uitgevers.

Meer paardenpraat 1 – Een veulen op de manege

In Meer paardenpraat 1 – Een veulen op de manege maakt Britt Dekker zich zorgen over haar paard George. Hij is nerveus en niet zichzelf. Eve, de lieve bruine merrie, krijgt binnenkort een veulen. Zou George daarom onrustig zijn?

Ondertussen gaan de lessen op de manege gewoon door. Instructrice Marieke heeft zich bezeerd en kan eventjes geen paardrijles meer geven. Britt moet hierdoor onverwacht invallen als instructrice. Zal alles goed gaan, met de paardrijles én het nieuwe veulen?

Meer paardenpraat 2 – Winteravontuur te paard

In Meer paardenpraat 2 – Winteravontuur te paard vertrekken Britt en Esra naar Lapland voor familiebezoek. Ze maken een winterse buitenrit op twee sterke IJslandse paardjes en zijn onder de indruk van de prachtige natuur. De meiden genieten met volle teugen van hun paardrijavontuur. Ze overnachten in een houten hut in de wildernis, en horen ’s nachts een vreemd geluid. Zijn de paarden in gevaar?

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.