Winteravontuur te paard – Britt Dekker

Meer paardenpraat 2 - Winteravontuur te paard - Britt Dekker

Presentatrice, actrice en dressuurruiter Britt Dekker begint het nieuwe jaar met een nieuw boek. Winteravontuur te paard is het tweede deel in haar paardenboekenserie Meer paardenpraat voor kinderen vanaf 7 jaar.

Meer paardenpraat 2 – Winteravontuur te paard

Paardenpraat 2 – Winteravontuur te paard is een vervolg op het eerste deel Meer paardenpraat 1 – Een veulen op de manage dat vorig najaar verscheen. Het kwam direct op nummer 18 in De Bestseller 60 binnen, grote kans dus dat je met smart uitkijkt naar dit tweede deel waarin de avonturen van Britt en haar paard George centraal staan.

In Winteravontuur te paard vertrekken Britt en haar vriendin Esra naar Lapland om familie van Esra te bezoeken op de rendierenranch van haar oom. Ze maken een winterse buitenrit op twee sterke IJslandse paardjes door prachtige natuur. Ze overnachten in een houten hut in de wildernis, en horen ’s nachts een vreemd geluid. Zijn de paarden in gevaar?

Specificaties:

Auteur: Britt Dekker | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043928199 | 96 blz. | Januari 2024

Meer paardenpraat 2 – Winteravontuur te paard is verkrijgbaar bij:

Over Britt Dekker

Britt Dekker is dressuurruiter, presentatrice en actrice. Dankzij haar deelname aan diverse tv-programma’s is ze uitgegroeid tot een van Nederlands grootste mediapersoonlijkheden. Met haar YouTube-kanaal PaardenpraatTV spreekt ze samen met Esra de Ruiter en Benthe-Sophie Broeren duizenden jonge paardenmeisjes- en jongens aan. Haar paard George is minstens zo bekend en in de paardenboekenserie Meer Paardenpraat staan de avonturen van Britt en George dan ook centraal.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.