Vogels – Nico de Haan

Vogels, een leven lang - Nico de Haan

Al sinds zijn jeugd is Nico de Haan betoverd door de wondere wereld van vogels en deze fascinatie heeft hem nooit meer losgelaten. Vogels, een leven lang is een persoonlijk verhaal, waarin De Haan zijn mooiste en meest inspirerende momenten toont, uitleg geeft over het gedrag van vogels en de verwondering deelt die hem treft bij het waarnemen.

Vogels, een leven lang

Vogels, een leven lang - Nico de Haan

Al sinds zijn jeugd is Nico de Haan betoverd door de wondere wereld van vogels en deze fascinatie heeft hem nooit meer losgelaten. ‘Vogels, een leven lang’ is een persoonlijk verhaal, waarin De Haan zijn mooiste en meest inspirerende momenten toont, uitleg geeft over het gedrag van vogels en de verwondering deelt die hem treft bij het waarnemen. Het resultaat is de weerslag van ruim een halve eeuw aan memorabele, ontroerende en leerzame vogelmomenten. Aangevuld met prachtige zwart-witillustraties van Elwin van der Kolk is dit boek een ware inspiratie voor iedere vogelliefhebber.

Specificaties:

Auteur: Nico de Haan | Illustrator: Elwin van der Kolk | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043930505 | 304 blz. | November 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Over Nico de Haan

Nico de Haan is misschien wel de beroemdste vogelaar van Nederland en heeft zijn hele leven gewijd aan vogelbehoud. In 1974 kreeg hij een aanstelling bij Vogelbescherming Nederland en tien jaar later werd hij plaatsvervangend directeur. Hij maakte populaire tv-programma’s zoals Baardmannetjes en schreef bestsellers. De Haan is inmiddels bijna twintig jaar ambassadeur voor Vogelbescherming en viert binnenkort zijn vijftigjarig jubileum als vogelbeschermer.

Eerder verschenen zijn succesvolle determinatiegidsen De gewiekste vogelgids (2021) en De virtuoze vogelzanggids (2022)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.