Het Gezonde Slowcooker Boek – Nathan Anthony

Het Gezonde Slowcooker Boek - Nathan Anthony; Multicooker kookboek

Met de 80 recepten in Het Gezonde Slowcooker Boek van Nathan Anthony – de man achter het populaire foodplatform Bored Of Lunch – doet de slowcooker het werk, terwijl jij verder gaat met je drukke dag. Zo staat er bij terugkomst een heerlijke, verantwoorde en zelfgemaakte maaltijd klaar.

Wat is slowcooking?

De kans is groot dat je de term slowcooking wel kent. Dit is een kookmethode waarbij voedsel gedurende een langere periode op een relatief lage temperatuur wordt bereid. Hiervoor kun je gebruik maken van een oven, maar meestal wordt slowcooking gedaan met behulp van een slowcooker of multicooker, een elektrisch keukenapparaat.

Mijn persoonlijke ervaring is dat de gerechten uit de slow- of multicooker veel lekkerder zijn dan wanneer ik hetzelfde recept in de pan bereid. De lange kooktijd op lagere temperatuur doet echt iets positiefs met de smaak.

Het Gezonde Slowcooker Boek

Heb jij een slowcooker of een multicooker, dan is Bored of Lunch – Het Gezonde Slowcooker Boek het perfecte kookboek. In dit kookboek vind je de heerlijkste gerechten van spicy hits als kip piri piri of hot chilli noodles tot risotto of heerlijke rendang. Met de altijd lukkende, smaakvolle en lichte recepten voor de slowcooker of multicooker, en betaalbare ingrediënten, staat in een mum van tijd een geweldig lekkere en bewuste maaltijd op tafel!

Het Gezonde Slowcooker Boek is echt het perfecte kookboek voor iedereen die houdt van lekker eten, maar niet altijd tijd heeft om te koken. Bovendien zijn de recepten niet alleen te bereiden in de slow- of multicooker, maar zijn ze ook geschikt om te bereiden in de pan. Ideaal voor de momenten wanneer er eerder op de dag geen tijd is voor voorbereidingen.

Op welke manier je ook kookt, in dit boek staan veel prachtige eenpansmaaltijden die jou de tijd geven om de dingen te doen waar je dol op bent.

Specificaties:

Auteur: Nathan Anthony | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043931595 | 192 blz. | Januari 2024

Bored of lunch – Het gezonde slowcooker boek is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.