Invulboek zwangerschap: de 10 leukste!

Invulboek zwangerschap; Zwangerschapsdagboek bijhouden tijdens je zwangerschap

Invulboek zwangerschap, het ideale dagboek tijdens je zwangerschap. Er komen tijdens een zwangerschap zo veel bijzondere momenten voorbij, je kan ze gewoon niet allemaal onthouden! Omdat er behoorlijk wat keuze is hebben wij de 10 leukste zwangerschapsdagboeken voor je uitgezocht. Mooie pen erbij en invullen maar!

Zwangerschap

Een zwangerschap is een bijzonder moment in je leven. En de eerste tijd met je baby is zo bijzonder dat er al snel nog veel meer bijzondere momenten bij komen! Daarom is de kans groot dat je een en ander vergeten bent als de rust eenmaal een beetje is wedergekeerd. Daarom is een zwangerschapsdagboek zo leuk. Je vult telkens een stukje van het invulboek en legt zo langzaam een leuk verslag vast voor later. Op deze manier is het niet veel werk en kan je vooral niets meer vergeten. Een zwangerschapsdagboek is leuk voor jezelf om later op terug te kijken of juist om erbij te pakken als je kind wat ouder is of misschien zelf wel een kindje krijgt. Omdat er behoorlijk wat keuze is hebben wij de 10 leukste invulboeken zwangerschap voor je uitgezocht. Welke zwangerschap dagboek is jouw favoriet?

Tip: Heeft iemand in je omgeving haar zwangerschap bekend gemaakt? Geef haar dan eens een mooi zwangerschapsdagboek cadeau!

 

SilliBeads – Mijn 9 maanden zwangerschapsdagboek

Zwangerschapsinvulboek sillbeads mijn 9 maanden invulboek zwart wit

Dit is het leukste monochrome Mijn 9 maanden Dagboek! Wil je niks vergeten van je zwangerschap en alles overzichtelijk bijhouden? Dat kan nu in dit leuke hippe 9 maanden zwangerschapsdagboek. Het boek heeft een mooie en hedendaagse vormgeving en bevat veel gevarieerde vragen die gebaseerd zijn op iedere fase van de zwangerschap. Dit boek biedt voldoende ruimte om (echo) foto’s in te plakken, om ieder bijzonder moment per week toe te voegen en om jouw persoonlijke touch aan te brengen. Na het invullen van dit boekje kun je altijd alle speciale momenten herbeleven door het terug te lezen!

Meer informatie.

 

Babette – Mijn negenmaandenboek invulboek

Babette mijn negenmaanboek; Invulboek zwangerschap

 

De eerste jaren van het leven van je kindje zijn één groot feest. Alles is nieuw en spannend. Natuurlijk wil je alle bijzondere momenten in de ontwikkeling van je kindje precies bijhouden. Als er weer een mijlpaal(tje) is gezet, wil je later wel kunnen vertellen waar, wanneer en onder welke omstandigheden. In onze Babette babyinvulboeken kun je dat allemaal haarfijn (laten) optekenen. Zo zie je geen enkel detail over het hoofd!

Meer informatie.

 

Thuismusje – Zwangerschapsdagboek

Thuismusje zwangerschapsdagboek

 

Dit zwangerschapsdagboek van Thuismusje.nl is een echte MUShave voor iedere zwangere vrouw! In dit handige invulboek kun je per week bijhouden hoe je deze bijzondere periode ervaart. Een mooie herinnering voor later!

Handig: De achterzijdes van de pagina’s zijn blanco, waardoor hier ruimte is om de echofoto’s en foto’s van je groeiende buik in te plakken.

Dit boek is ook in roze verkrijgbaar.

Meer informatie.

 

O’Baby by Pauline – 9 maanden dagboek

O'baby 9 maanden invulboek zwangerschap (Pauline Oud)

 

Pauline Oud is terug met een gloednieuwe lijn invulboeken voor tijdens je zwangerschap, die inspeelt op de huidige trend naar meer eenvoud. De vormgeving van deze nieuwe serie is stoer en robuust, zonder de onmiskenbare charme van Pauline geweld aan te doen. Het kleurgebruik is overwegend zwart/wit, met kleuraccenten in zachte pasteltinten. De luxe afwerking van de boeken sluit aan bij de nieuwe stijl, met een in leer afgewerkte rug en een stoer leren label. Ook de vragen zijn geheel herzien. Kortom, hetzelfde succesvolle concept in een fonkelnieuw jasje gestoken, zodat aanstaande en jonge ouders nu nog meer keus hebben!

Meer informatie.

 

Het negen maanden invulboek

Invulboek zwangerschap, zwangerschapsdagboek: het negen maanden invulboek

Het negen maanden invulboek is een fris zwangerschapsdagboek van Eva Reinders dat door de vrolijke uitstraling iedere aanstaande moeder zal aanspreken. Elke zwangere vrouw (en dat zijn er 245.000 per jaar in Nederland en Vlaanderen!) is op zoek naar informatie en ervaringsverhalen, en wil alles wat ze tijdens deze bijzondere periode meemaakt vastleggen. Dit zwangerschaps dagboek is hip vormgegeven en beschikt over veel planners, lijstjes, ruimte voor foto’s, eigen ervaringen en handige informatie.

Meer informatie.

 

Fabrikten – Negenmaandenboek

Fabrikten negen maandenboek; Invulboek zwangerschap

 

Erg mooi negenmaandenboek van Fabrikten! Het luxe hardcover gebonden boek met in totaal 80 pagina’s, heeft full colour (kleur) invulpagina’s om tijdens de zwangerschap in te vullen. Een prachtig boek om alle bijzondere momenten gedurende de zwangerschap in vast te leggen. Ook is er tussendoor ruimte voor diverse foto’s en kan er bijvoorbeeld een dagboek worden bijgehouden. Het unisex boek is verder luxueus afgewerkt met een gouden kapitaalbandje en is voorzien van een bijpassend gouden leeslint.

Meer informatie.

 

Hello Baby – Mijn zwangerschap

Hello baby Mijn negenmaandenboek; Invulboek zwangerschap

 

De zwangerschap is een bijzondere tijd. Je droomt en denkt na over hoe alles straks zal zijn. Er verandert van alles in je lichaam. Samen groei je! Dit avontuur leg je vast in Mijn zwangerschap.

Als je kindje net geboren is, is het feest en komen er veel mensen op bezoek. In Hallo! kraambezoek kan iedereen een persoonlijke wens schrijven. Twee nieuwe boeken in een mooie zwart-witbabylijn om te vullen met dierbare herinneringen, dromen, wijsheid, lieve wensen en mooie foto’s.

Meer informatie.

 

Je zwangerschap van dag tot dag

Invulboek zwangerschap, zwangerschapsdagboek: je zwangerschap van dag tot dag

 

Heb je net ontdekt dat je zwanger bent? Je vraagt je vast af wat zich allemaal afspeelt in je buik. Je kunt nu alle cijfers en feitjes over de ontwikkeling van het kindje in je buik te weten komen. Auteur Christine Harris neemt aanstaande ouders mee op reis langs alle dagen van de zwangerschap. Dit boek staat bomvol informatie over de ontwikkeling van je kindje: van de bevruchting tot de geboorte. Er is ook volop ruimte om aantekeningen te maken of om een klein dagboek bij te houden: zo kun je het boek bewaren als een aandenken voor je kindje of om volgende zwangerschappen mee te vergelijken.

In deze editie onder meer:

  • Feiten over prenatale ontwikkeling.
  • Actuele gezondheids- en voedingstips.
  • Specifieke informatie voor tweede zwangerschappen en het voorbereiden van je
    kind(eren) op de komst van een broertje of zusje.
  • Alles over (borst)voeding en verzorging.
  • Ruimte voor aantekeningen en het bijhouden van een dagboek.

 

Meer informatie.

 

Leukigheidjes – Invulboek zwangerschap

Leukigheidjes zwangerschapsdagboek; 9 maanden Invulboek zwangerschap

 

Met dit mooie en stijlvolle negen-maanden-invulboek leg je de spannende, emotionele en mooie momenten vast van je zwangerschap. Het is een unisex zwangerschap invulboek die je later graag even er bij pakt om terug te lezen. In het zwangerschap invulboek worden leuke vragen gesteld, tips en weetjes gegeven, er staan handige invullijsten in, leuke toepasselijke uitspraken, noem maar op! Ook is er ruimte gemaakt voor zwangerschapsfoto’s, echo foto’s, foto’s van vroeger enzovoorts. Kortom, het wordt een negen-maanden-invulboek vol met herinneringen!

Meer informatie.

 

Mijn 9 maanden invulboek (linnen)

Linnen mijn 9 maanden invulboek zwangerschap

Het Mijn 9 Maanden invulboek gaat het over alle weken van de zwangerschap. Maar ook hoe je erachter kwam dat je zwanger bent, de eerste keer bij de verloskundige, de 20 weken echo, de naam, eerste kleertjes, gender reveal, babyshower en nog veel meer. Natuurlijk eindigt het boek met de geboorte, bevallingsverhaal, leuke weetjes en dé foto van het kleine hummeltje.

Meer informatie.

 

Pimpelmees Zwangerschapsdagboek

Pimpelmees zwangerschapsdagboek; Invulboek zwangerschap; Negen maanden boek

 

Een prachtig dagboek van Pimpelmees voor de 9 spannendste maanden van je leven. Een origineel kraamcadeau om te geven als de kleine er nog niet is. Omdat zwanger zijn zo bijzonder is maar ook zo heel snel voorbij gaat. In dit dagboek kun je alles bij houden, hoe je je voelt, je buikomvang, maar ook welke namen je leuk vindt. Leuk voor nu maar nog veel leuker voor later. Een perfect kraamkadootje.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.