Kleuren op nummer voor volwassenen

Kleuren op nummer voor volwassenen

Kleuren op nummer voor volwassenen zijn heerlijke kleurboeken. Ze zijn bij uitstek geschikt voor mensen die gewoon lekker willen kleuren zonder al te veel over het resultaat te moeten nadenken. Er zijn tegenwoordig hele mooie kleuren voor volwassenen op nummer kleurboeken verkrijgbaar, welke kies jij?

Kleuren op nummer voor volwassenen

Kleuren voor volwassenen blijft, als je het mij vraagt terecht, onverminderd populair. In deze hectische tijden is een momentje voor jezelf waarin je kunt ontspannen ontzettend belangrijk! Naast kleurboeken voor volwassenen die je helemaal zelf naar wens in kunt kleuren kun je ook kiezen voor kleuren op nummer. De kleurboeken op nummer in dit blog zijn voor volwassenen, ze zijn er ook voor kinderen. Voor degenen die er niet mee bekend zijn: dit zijn tekeningen met een nummer en ieder nummer heeft zijn eigen kleur waarmee je het vakje in moet kleuren. Zijn alle vakjes ingevuld? Dan heb je een prachtige kleurplaat gemaakt.

 

Kleuren op nummer

Kleuren op nummer (1), Joanna Webster

Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keertje gedaan: kleuren op nummer. Nu is daar de moderne, frisse en volwassen equivalent: Kleuren op nummer: extreme kleurpuzzels voor volwassenen. Onderaan elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding mag vullen. Zie de afbeeldingen vakje voor vakje tot leven komen! Iedereen kan voldoening halen uit deze heerlijke hobby en prachtige meesterwerken maken en genieten van urenlang vrolijk entertainment. Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood of verf en leg de mooiste taferelen bloot. Kleuren is heerlijk en nu nog gemakkelijker! Ook deel 2, 3 en 4 zijn verkrijgbaar.

Meer informatie.

 

Colourtronic

Colourtronic kleuren op nummer voor volwassenen

Met Colourtronic heb je een echt volwassen variant in handen. Het systeem is hetzelfde: je kleurt de platen in volgens de kleurcodering aan de zijkant van de pagina. Maar het palet is fenomenaal: nooit eerder gebruikte je zulke schitterende en levendige kleuren die elkaar versterken en van je pagina’s af spatten. Colourtronic is meer dan kleuren op nummer, het is een kleuruitdaging met de betoverende, kleurrijke en verslavende kracht van een caleidoscoop.

Meer informatie.

 

Masja’s Mandala’s – Kleuren op nummer voor volwassenen

Kleuren op nummer voor volwassenen Masja's Mandala's

Wil je graag prachtig gekleurde mandala’s maken? Hoewel je ze helemaal zelf kan tekenen en in kan kleuren, is het soms ook heel fijn om gewoon de nummertjes te volgen. In dit boek staan prachtige platen uit Masja’s populaire Mandala kleurboeken. In dit kleuren op nummer voor volwassenen kleurboek zijn de mandala’s voor jou voorzien van nummers, zodat iedere kleurplaat een kunstwerkje wordt.

Meer informatie.

 

Kleuren op nummer Dieren

Kleuren op nummer Dieren

In dit boek staan tientallen tekeningen van prachtige dieren. Als je elk vakje volgens de kleurcode inkleurt met je potloden of stiften, ontstaan de mooiste kunstwerkjes. Niet alleen heerlijk om te doen, maar ook leuk om te bewaren!

Meer informatie.

 

Kleuren op nummer Bloemen

Kleuren op nummer voor volwassenen thema Bloemen

In navolging van kleuren op nummer Dieren is er ook een kleuren op nummer voor volwassenen thema Bloemen.

Meer informatie.

 

Calm Colour by Numbers

Calm Colour by Numbers, kleuren op nummer voor volwassenen

Kleur jezelf ontspannen met dit mooie kleurboek voor volwassenen met leuke platen in verschillende categorieën.

Meer informatie.

 

Color by Number (Green)

Color by Number green van Brain Games

Stressvrij kleuren met het kleuren op nummer kleurboek van Brain Games. Het getoonde kleuren op nummer kleurboek is de Green versie. Hij is ook verkrijgbaar in de versies Orange en Pink.

Meer informatie.

 

Nature Colour by Numbers

Nature Colour by Numbers, kleuren op nummer voor volwassenen thema natuur

Ben je een echte natuurliefhebber? Dit prachtige kleuren op nummer kleurboek voor volwassenen bevat meer dan 60 prachtige platen met bergen tot tropische zonsondergangen en alles daar tussenin.

Meer informatie.

 

Meditation Colour by Numbers

Meditation colour by numbers, Kleuren op nummer voor volwassenen mandala

Mandala’s staan bekend om hun meditatieve werking. Of je ze nou helemaal zelf tekent en inkleurt of inkleurt op nummer, dat maakt helemaal niks uit!

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.