Kleuren op nummer voor volwassenen

Kleuren op nummer voor volwassenen

Kleuren op nummer voor volwassenen, het zijn heerlijke kleurboeken. Ze zijn bij uitstek geschikt voor mensen die gewoon lekker willen kleuren zonder al te veel over het resultaat te moeten nadenken. Er zijn tegenwoordig hele mooie kleuren voor volwassenen op nummer kleurboeken verkrijgbaar, welke kies jij?

Kleuren op nummer voor volwassenen

Kleuren voor volwassenen blijft, als je het mij vraagt terecht, onverminderd populair. In deze hectische tijden is een momentje voor jezelf waarin je kunt ontspannen ontzettend belangrijk! Naast kleurboeken voor volwassenen die je helemaal zelf naar wens in kunt kleuren kun je ook kiezen voor kleuren op nummer. Voor degenen die er niet mee bekend zijn: dit zijn tekeningen met een nummer en ieder nummer heeft zijn eigen kleur waarmee je het vakje in moet kleuren. Zijn alle vakjes ingevuld? Dan heb je een prachtige kleurplaat gemaakt.  

De kleurboeken in dit blog zijn voor volwassenen, er zijn ook kleuren op nummer kleurboeken voor kinderen.

Kleuren op nummer met kleurpotloden of viltstiften?

Vraag jij je af waar je het beste mee kunt kleuren? Dat is als eerste afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Ten tweede is het belangrijk om rekening te houden met de dikte van het papier dat je gaat gebruiken. Doordrukken op andere kleurplaten (ghosting, red.) is natuurlijk hartstikke zonde!

Voor meer informatie en inspiratie raad ik je aan om ook even de volgende blogs te lezen: Viltstiften voor volwassenen en Kleurpotloden voor volwassenen.  

Kleuren op nummer voor volwassenen

Kleuren op nummer (1), Joanna Webster

Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keertje gedaan: kleuren op nummer. Nu is daar de moderne, frisse en volwassen equivalent: Kleuren op nummer: extreme kleurpuzzels voor volwassenen. Onderaan elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding mag vullen. Zie de afbeeldingen vakje voor vakje tot leven komen! Iedereen kan voldoening halen uit deze heerlijke hobby en prachtige meesterwerken maken en genieten van urenlang vrolijk entertainment.

Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood of verf en leg de mooiste taferelen bloot. Kleuren is heerlijk en nu nog gemakkelijker! Ook deel 2, 3 en 4 zijn verkrijgbaar.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Colourtronic

Colourtronic kleuren op nummer voor volwassenen

Met Colourtronic heb je een echt volwassen variant in handen. Het systeem is hetzelfde: je kleurt de platen in volgens de kleurcodering aan de zijkant van de pagina. Maar het palet is fenomenaal: nooit eerder gebruikte je zulke schitterende en levendige kleuren die elkaar versterken en van je pagina’s af spatten. Colourtronic is meer dan kleuren op nummer, het is een kleuruitdaging met de betoverende, kleurrijke en verslavende kracht van een caleidoscoop. 

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Kleuren op nummer voor volwassenen – Dieren

Kleuren op nummer Dieren

In het kleurboek Kleuren op nummer voor volwassenen – Dieren staan tientallen tekeningen van prachtige dieren. Als je elk vakje volgens de kleurcode inkleurt met je potloden of stiften, ontstaan de mooiste kunstwerkjes. Niet alleen heerlijk om te doen, maar ook leuk om te bewaren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Kleuren op nummer voor volwassenen – Masja van den Berg

Kleuren op nummer voor volwassenen - Masja van den Berg

In dit boek staan prachtige platen uit Masja’s populaire Mandala kleurboeken. Voor jou voorzien van nummers, zodat iedere kleurplaat een kunstwerkje wordt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Calm – Colour by Numbers

Calm Colour by Numbers, kleuren op nummer voor volwassenen

Kleur jezelf ontspannen met dit mooie kleurboek voor volwassenen met leuke platen in verschillende categorieën.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Kleuren op nummer voor volwassenen – Natuur

Kleuren op nummer voor volwassenen - Natuur

Tekeningen inkleuren en zelf dingen creëren werkt ontspannend. In dit boek staan tientallen prachtige tekeningen van landschappen, dieren, bloemen en planten. Als je elk vakje volgens de kleurcode inkleurt met je potloden of stiften, ontstaan de mooiste kunstwerkjes. Niet alleen heerlijk om te doen, maar ook leuk om te bewaren. Gedrukt op kwalitatief papier om doordrukken te voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Kleuren op nummer – Landscapes

Kleuren op nummer voor volwassenen Kleurboek Landscapes

Pak je permanent markers en laat een prachtig kunstwerk onder je ogen ontstaan.Je hoeft zelf niet over de invulling na te denken, want onderaan elk van de 40 pagina’s staat welke kleur bij welk nummer hoort.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Meditation Colour by Numbers

Meditation colour by numbers, Kleuren op nummer voor volwassenen mandala

Mandala’s staan bekend om hun meditatieve werking. Of je ze nou helemaal zelf tekent en inkleurt of inkleurt op nummer, dat maakt helemaal niks uit!  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Libris.nl (hier)

Kleuren op nummer – Pixel art – Patterns

Kleuren op nummer voor volwassenen - Pixel art - Patterns

Geven pixels je ook een gevoel van nostalgie? Maak gave kunstwerken in de stijl van de acht-bits-spellen van vroeger! Wij helpen je een handje als kunstenaar: je hoeft alleen de nummers te volgen en in te kleuren. Word een master in pixel art! De individuele pixels geven een gaaf grafisch effect. Ook verkrijgbaar in Florals!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Invulboekjes.nl (hier)

Kleuren op nummer voor volwassenen 7

Kleuren op nummer voor volwassenen 7

Maak de 25 prachtige afbeeldingen in dit boek compleet door de kleurcodes te volgen en onthul zo op elke pagina een levendige illustratie. Van majestueuze dieren en prachtige vogels tot verbazingwekkende architectuur en gedetailleerde patronen, dit boek is de ultieme kleuren-op-nummer-uitdaging. Uren creatief kleurvertier voor jong en oud gegarandeerd!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com