Lonely Planet – Toiletten

Ga maar eens goed zitten voor het nieuwe cadeauboek van Lonely Planet! Lonely Planet – Toiletten bevat de meest bijzondere toiletten op aarde.

Lonely Planet – Toiletten

Lonely Planet - Toiletten; Het nieuwe cadeauboek van Lonely Planet

Ga er maar eens goed voor zitten! Met Lonely Planet – Toiletten ontdek je de meest bijzondere wc’s op aarde, met bij elk toilet een foto en een beschrijving van de locatie. Wc’s met ongelooflijke uitzichten, zeer royale toiletten, opmerkelijke bijgebouwen die de aandacht trekken, van Antarctica tot Zambia – ze komen allemaal aan bod.

Zoals elke ervaren reiziger weet, kunnen toiletten veel over een plek vertellen. Niet alleen hoe goed ze worden verzorgd, maar ook de positie en de manier waarop ze zijn ontworpen en gedecoreerd geven informatie over de bijbehorende cultuur. Of toiletten nu hightech zijn of artistiek, amusant of verbazingwekkend, elk toilet heeft een foto en een beschrijving van de locatie.

Waar je dit boek ook leest, we hopen dat je comfortabel zit.

Over Lonely Planet

Bij Lonely Planet begrijpen we de wereld beter dan wie dan ook. Sinds 1973 inspireert Lonely Planet reizigers van over de hele wereld met uitgebreide, betrouwbare en onafhankelijke reisinformatie. In al onze reisgidsen worden de populairste, mooiste en meest zeldzame bezienswaardigheden uitgebreid beschreven en helpen we je de beste keuzes te maken.

Specificaties:

Auteur: Lonely Planet | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043928700 | 128 blz. | November 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.