Never Finished – David Goggins

Never Finished - David Goggins

Ontdek en benut je ware potentieel met de Nederlandse editie van Never Finished, de opvolger van internationale bestseller Can’t Hurt Me. Dit is geen zelfhulpboek. Het is een wake-up call!

Never Finished

In Never Finished wil bestsellerauteur David Goggins duidelijk maken dat het altijd mogelijk is om je potentieel maximaal te benutten. Goggins neemt je mee in zijn Mental Lab, waar hij de filosofie, psychologie en strategieën ontwikkelde die hem deden realiseren dat wat hij dacht dat zijn limiet was, slechts zijn beginpunt was.

Het boek is rauw en recht voor zijn raap. De verhalen en lessen in dit onthullende en onverzettelijke boek bieden de lezer een blauwdruk die hij kan gebruiken om naar een hoogte te klimmen die ooit onbereikbaar leek. Of je je nu uit koers voelt in het leven, je potentieel wilt maximaliseren of je je afvraagt hoe je door je zogenaamde glazen plafond heen kan breken: dit is het enige boek dat je ooit nodig zult hebben.

Specificaties:

Auteur: David Goggins | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043932677 | 320 blz. | Januari 2024

Never Finished is verkrijgbaar bij:

Over David Goggins

David Goggins is een gepensioneerde Navy SEAL en de enige man in de geschiedenis die een elite-opleiding voltooide als Navy SEAL, Army Ranger en Air Force Tactical Air Controller. Hij heeft meer dan 70 ultra-afstandsraces voltooid en is een voormalig Guinness World Recordhouder. Van zijn eerste boek Can’t Hurt Me zijn wereldwijd meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.