Smokey Goodness – The Best of BBQ Birds – Jord Althuizen

Smokey Goodness The Best of BBQ Birds - Jord Althuizen

Smokey Goodness – The Best of BBQ Birds bevat de allerbeste kip en gevogelte recepten van BBQ-koning Jord Althuizen.

Smokey Goodness – The Best of BBQ Birds

Smokey Goodness The Best of BBQ Birds - Jord Althuizen

Van hot wings tot big birds: in deze eerste Best of vind je de allerbeste Smokey Goodness-hits met kip & gevogelte uit de eerdere boeken aangevuld met 14 kakelverse culinaire creaties.

De verstokte slogan dat kip zo veelzijdig is, is een cliché, maar dit boek bekrachtigt dat cliché vol en vet. Want het is waar: met vuur en vogels zijn de mogelijkheden eindeloos.

Van Fluffy Korean Chicken Buns, kruidige Peruaanse Pollo of heerlijke Honey BBQ drumsticks: van het kleinste kwarteltje tot aan de big-bigger-biggest Texas Turkey to impress. Succes gegarandeerd met deze finger lickin’ recepten!

Specificaties:

Auteur: Jord Althuizen | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043931465 | 144 blz. | Oktober 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Over Jord Althuizen

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurantmanager, culinair eindredacteur en avonturier.

In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Ook is Smokey Goodness Burgers & Bites te vinden in de Foodhallen in Den Haag.

Daarnaast werden meerdere Smokey Goodness-boeken uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en zijn er inmiddels meer dan 330.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.