Hoe verstop je een giraf?, recensie

Hoe verstop je een giraf?, recensie - Prentenboek geschreven door Michelle Robinson en Claire Powell

Hoe verstop je een giraf? is een grappig prentenboek over een meisje dat een giraf als huisdier wil houden. Geschreven door Michelle Robinson en Claire Powell.

Hoe verstop je een giraf?

Hoe verstop je een giraf?, recensie; Geschreven door Michelle Robinson en Claire Powell

Wat zou je doen als je op de kermis een giraf zou winnen? Zou je hem willen houden als huisdier? Dan zul je hem waarschijnlijk moeten verstoppen voor je ouders! Maar hoe verstop je een giraf? In de achterbak van de auto proppen? Of in de badkuip? Hem vermommen als zwabber? Misschien kun je hem toch beter in schutkleuren verven? Tja, misschien is een giraf als huisdier toch wel erg groot en onhandig…

Conclusie

De omslag van Hoe verstop je een giraf? is al ontzettend leuk. Als je er met je hand overheen gaat dan kun je de bubbels voelen.

Het verhaal Hoe verstop je een giraf? is ook erg grappig, zeker voor jonge kinderen (en stiekem ook hun oudere broer en zus). Zeker in combinatie met de hilarische prenten, want iedere keer zie je wel weer iets nieuws.

Mijn beoordeling Hoe verstop je een giraf?:

Specificaties:

Auteur: Michelle Robinson & Claire Powell | Uitgeverij: De Fontein | 9789026145582 | 32 blz. | Februari 2018

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Boekenbalie.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.