Spekkie en Sproet – Oma vermist, recensie

Spekkie en Sproet - Oma vermist, recensie; Vivian den Hollander en Juliette de Wit.

Spekkie en Sproet – Oma vermist is een spannende detective voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het boek, deel van de Spekkie en Sproet boekenserie, werd geschreven door Vivian den Hollander.

Spekkie en Sproet

De kinderboekenserie Spekkie en Sproet is een spannende boekenserie voor kinderen van 7 jaar en ouder om zelf te lezen. Samen beleven ze allerlei spannende avonturen en lossen ze raadsels op. De serie werd geschreven door Vivian den Hollander en geïllustreerd door Juliette de Wit.

Spekkie en Sproet – Oma vermist

De oma van Spekkie komt naar Nederland! Ze is jarig en geeft een groot feest in het museum waar ze vroeger werkte. Maar oma is daar duidelijk niet alleen om feest te vieren. Ze doet geheimzinnig en lijkt iets op het spoor te zijn. Dan vraagt ze of Spekkie haar wil helpen, wat ze als speurder natuurlijk graag doet!

Op de dag van het verjaardagsfeest is oma ineens verdwenen. Leek het alleen maar zo, of werd ze nou meegenomen…? Hoog tijd voor Spekkie en Sproet om in actie te komen!

Conclusie

Nou zeg, de detective Spekkie en Sproet – Oma vermist is weer een spannend avontuur! Oma die naar Nederland komt, vervolgens geheimzinnig doet en ook nog eens vermist raakt op haar eigen verjaardagsfeest. Wat een toestand, wat is er aan de hand?

Het blijkt dat de oorbellen, die oma van iemand cadeau kreeg, gestolen waren uit het museum. En dat was niet het enige dat gestolen werd… Maar wie was toch de dief? En nam diegene ook oma mee? Allemaal vragen die Spekkie en Sproet moesten zien te beantwoorden! Gelukkig is oma ook heel slim en liep het daardoor allemaal weer goed af.

Mijn beoordeling Spekkie en Sproet – Oma vermist:

Specificaties:

Auteur: Vivian den Hollander | Illustraties: Juliette de Wit | Uitgeverij: Ploegsma | 9789021676159 | 103 blz. | September 2016

Spekkie en Sproet – Oma vermist is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van Vivian den Hollander

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.