The Secret manifestatie kaarten – Rhonda Byrne

The Secret manifestatiekaarten - Rhonda Byrne

The Secret wordt al jarenlang door miljoenen mensen over de hele wereld gelezen. Rhonda Byrne komt nu met een gloednieuwe uitvoering van haar wereldberoemde Law of Attraction, waardoor manifesteren tot de dagelijkse bezigheden behoort: The Secret in een doosje, oftewel The Secret manifestatie kaarten. Een deck met 65 prachtige affirmatiekaarten.

The Secret manifestatie kaarten

Met het prachtige kaartendeck van bestsellerauteur Rhonda Byrne zet je positieve intenties en manifesteer je wensen, dromen en toekomstplannen aan de hand van the Law of Attraction. Deze prachtige set affirmatiekaarten wordt geleverd met een begeleidend boekje die de transformerende lessen van Rhonda Byrne verder uitdiept en je waardevolle inzichten geeft.

De affirmatiekaarten kunnen op allerlei manieren gebruikt worden. Trek bijvoorbeeld 65 dagen lang willekeurig een kaart. De boodschap die je het meest nodig hebt zal verschijnen. Je kunt de manifestatiekaarten ook in groepsverband gebruiken, of juist samen met familie of vrienden.

Specificaties:

Auteur: Rhonda Byrne | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043933148 | 65 kaarten | Januari 2024

The Secret manifestatie kaarten zijn verkrijgbaar bij:

Over Rhonda Byrne

Rhonda Byrne is de grondlegger van manifesteren en auteur van vele boeken, waaronder de wereldwijde bestseller The Secret. Het boek is in 50 talen verkrijgbaar en wereldwijd zijn er meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.