Afvallen zonder bullshit – Lot Beukers op 1 in de Bestsellerlijst!

Afvallen zonder bullshit - Lot Beukers op 1 in de Bestsellerlijst!

Lot Beukers nieuwste boek Afvallen zonder bullshit komt deze week binnen op nummer 1 van de Bestseller 60. Lot Beukers’ community (meer dan 100.000 volgers op Instagram) kon niet wachten op dit boek en heeft het massaal in pre-order besteld. Nu is de rest van Nederland aan de beurt.

Obesitas en het eeuwige jojo-effect

We kunnen niet om de berichtgeving heen. Veel Nederlanders zijn te zwaar, hebben obesitas. Even zoveel mensen herkennen zich ook wel in het volgende plaatje, misschien jij ook wel? Je besluit op de weegschaal te gaan staan, die je vervolgens mopperend vertelt dat er toch eigenlijk écht wel wat af mag… Vol goede moed besluit je om er nu écht wat aan te gaan doen! Sporten, diëten, de hele rattaplan. En dat werkt ook, hoera!

Na het bereiken verval je vervolgens weer in oude patronen en komt het gewicht er weer net zo snel – zo niet sneller – weer bij… Het jojo-effect is geboren. Veel dieetboeken spelen hier ook handig op in. Beloven je gouden bergen. Kan dat nou niet alles? Probeer dan eens Afvallen zonder bullshit van Lot Beukers.

Afvallen zonder bullshit

Wil jij nou ook eindelijk eens afvallen zonder dieet of valse beloftes, maar mét eerlijke en onderbouwde feiten over voeding en beweging? Dat snapt Lot Beukers als geen ander. Ze heeft al duizenden mensen blijvend geholpen af te vallen. Ben jij de volgende?

Hoewel we vaak het tegenovergestelde hopen, vertelt Lot Beukers ons in Afvallen zonder bullshit het zoals het is: voor afvallen bestaan helaas geen toverdranken of wonderdiëten. Want elk dieet werkt wel een beetje, maar de kans op afhaken na een dag of drie is groot.

Wat werkt dan wel? Een negatieve energiebalans (simpel gezegd: minder eten dan je nodig hebt) en het monitoren van je persoonlijke caloriebudget (simpel gezegd: echt bijhouden wat je eet & drinkt). Lot legt in Afvallen zonder bullshit alles uit over voeding, vertelt over de werking van de stofwisseling en de rol die gedragsverandering speelt in duurzaam gewichtsverlies. En dat doet ze onverbloemd. Ze ontkracht fabels, maakt korte metten met excuses en smoesjes en vertelt precies wat er nodig is om de regie te pakken en resultaat te halen.

Betekent dat nooit meer lekker eten? Zeker niet, want het leven is een feestje en Lot laat zien dat dat zeker ook geldt voor wie graag blijvend en duurzaam op gezond gewicht blijft! Inclusief meer dan 40 recepten om zelf mee aan de slag te gaan.

Specificaties:

Auteur: Lot Beukers | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043933414 | 192 blz. | April 2024

Afvallen zonder bullshit is verkrijgbaar bij:

Over Lot Beukers

Lot Beukers is als ervaringsdeskundige ruim 30 kilo afgevallen en op gewicht gebleven. Ze is voedingsdeskundige en werkt uitsluitend evidence based. Inmiddels runt zij het succesvolle platform lotbeukers.nl, met een betalende community (de Beukersfamilie), masterclasses, podcast en de Beukers Academy. Ze heeft al duizenden mensen succesvol gecoacht naar duurzaam gewichtsverlies. Lot windt er geen doekjes om en vertelt het je recht voor zijn raap, maar wel met hart voor de mens.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.