Boer Boris, recensie

Boer Boris, recensie; Ted van Lieshout en Philip Hopman

Boer Boris is het eerste prentenboek over de populaire Boer Boris. De boeken uit de serie werden geschreven door Ted van Lieshout en Philip Hopman.

Boer Boris

Boer Boris heeft een boerderij. Naast een boerderij heeft hij nog veel meer! Ploegen, akkers met vogelverschrikkers erop – en natuurlijk heel veel dieren. Want behalve Knol het paard zijn er varkens, koeien, een klein kalfje, schapen, muizen en kippen. En alles kan worden geteld van 1 tot 10. Eh, sorry: 11!

Conclusie

Ben je op zoek naar een leuk boek voor peuters en jonge kleuters dan zeg ik: Boer Boris. Ik snap de populariteit van deze serie wel. Veel kinderen vinden het boerenleven fantastisch. En ook dat snap ik wel. Je bent vaak lekker buiten aan het werk, speelt met machines en zorgt voor dieren en verbouwt misschien zelfs wel eten.

Het verhaal is niet te lang waardoor je het in één keer voor kunt lezen. In dit geval is het boek ook een aanrader om samen met je peuter te leren tellen tot en met 11. En de leuke illustraties van Philip Hopman maken het geheel helemaal af.

Mijn beoordeling Boer Boris:

Specificaties:

Auteur: Ted van Lieshout | Illustraties: Philip Hopman | Uitgeverij: Gottmer | 9789025752002 | 24 blz. | Oktober 2012

Boer Boris is ook verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van Boer Boris

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.