Gouden Boek voor Het zoutpad van Raynor Winn!

Gouden Boek voor Het zoutpad - Raynor Winn

Vandaag is Het Zoutpad van Raynor Winn bekroond met een Gouden Boek. Van het boek werden sinds het verschijnen in 2018 meer dan 200.000 exemplaren verkocht, genoeg voor de Gouden status. Raynor Winn werd verrast met de unieke oorkonde tijdens Crossing Border Festival in Den Haag.

Het zoutpad

Gouden Boek voor Het zoutpad - Raynor Winn

Raynor Winn en haar man Moth zijn al meer dan dertig jaar samen. Hun oude boerderij in Wales hebben ze in de loop der tijd steen voor steen opgeknapt en omgebouwd tot een goedlopende B&B. Dan raken ze binnen een paar dagen alles kwijt: ze verliezen hun huis door een speculatieschandaal en ze krijgen te horen dat Moth een ernstige ziekte heeft. Ze hebben niets meer over en nog maar weinig tijd. Met de moed der wanhoop nemen ze een impulsief besluit: ze gaan de eeuwenoude South West Coast Path lopen, weg van alles en iedereen.

Het is een tocht van duizend kilometer langs de zuidkust van Engeland. Met twee rugzakken en een kleine tent beginnen ze hun wandeltocht door het oeroude, verweerde landschap van rotsen, kliffen, zee en lucht. En daar gebeurt het. Met elke stap, door iedere ontmoeting, en ondanks alle moeilijkheden die ze onderweg tegenkomen, verandert hun tocht verder in een bijzondere ontdekkingsreis.

Het zoutpad is een bijzonder inspirerend, openhartig en schitterend geschreven verhaal over het omgaan met verdriet, de helende kracht van de natuur en de herontdekking van de ware betekenis van het leven, als je alles bent kwijtgeraakt.  

Specificaties:

Auteur: Raynor Winn | Uitgeverij: Balans | 9789463821513 | 256 blz. | Januari 2021

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Over Raynor Winn

Raynor Winn is de auteur van de wereldwijde bestsellers Het zoutpad en De wilde stilte, boeken die inmiddels de harten van miljoenen lezers hebben gestolen. Van Het zoutpad werden in Nederland tot nu toe bijna 250.000 exemplaren verkocht, van De wilde stilte 100.000 exemplaren. Afgelopen september verscheen het derde deel, genaamd Landlijnen.  

Gouden Boek

Sinds 2012 worden, analoog aan het gebruik in de platenindustrie, Gouden, Platina en Diamanten Boeken uitgereikt. Oorkondes worden uitgereikt aan boeken waarvan meer dan respectievelijk 200.000, 350.000 en 500.000 exemplaren zijn verkocht.  

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *