Keukenhelden – Tosti’s en meer

Keukenhelden - Tosti's en meer

Veel thuiskoks hebben één of meer kookbijbels, een kookboek waarin alles staat wat ze nodig hebben. In de kookboekenserie Keukenhelden van Kosmos Uitgevers vind je de mooiste recepten voor een scherpe prijs, over een sterk topic. Het nieuwste kookboek in deze serie is Keukenhelden – Tosti’s en meer.

Keukenhelden – Tosti’s en meer

Keukenhelden - Tosti's en meer

Overal ter wereld worden er door mensen thuis en in cafés klassieke tosti’s gegeten als ontbijt, lunch, diner en zelfs dessert. Vaak met ham en kaas belegd, soms met een plak tomaat of met wat pesto erbij, maar je kunt veel meer met tosti’s doen.

Dit kookboek staat vol met spannende nieuwe recepten voor tosti’s, zoals kikkererwtentosti’s op z’n Indiaas tot tosti’s met kip & zuurkool, en zelfs een paar heerlijke zoete opties, zoals tosti’s met peer & frambozen. Inclusief vegetarische, glutenvrije en lactosevrije opties.

Naast tosti’s staan er ook allerlei andere broodgerechten in. Bruschetta, melts, wraps, broodjes, sandwiches en een paar buitengewone opties voor bij de borrrel of het avondeten. Zo wordt een simpele tosti omgetoverd in iets verrukkelijks. Wat je smaak of voorkeur ook is, met de makkelijke recepten uit dit boek maak je gerechten voor elk moment van de dag.

Specificaties:

Auteur: —– | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043933506 | 80 blz. | Februari 2024

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.