Koen en Lot – Een spook in de klas, recensie (AVI E3)

Koen en Lot - Een spook in de klas, recensie

Koen en Lot – Een spook in de klas heeft leesniveau AVI E3 en is daardoor geschikt voor beginnende lezers in groep 3. Het werd geschreven door schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder.

Koen en Lot serie

De Koen en Lot serie is dankzij het leesniveau bij uitstek geschikt voor beginnende lezers in groep 3. Samen beleven de vrienden allerlei spannende avonturen. Dit keer lijkt er zelfs een spook in de klas te zijn!

Koen en Lot – Een spook in de klas

De juf van Koen en Lot is boos. Er gebeuren allemaal vreemde dingen in de klas. Zo is juf geld kwijt, er zit een gat in een mooie plaat en er is ook nog eens een hap uit een boek genomen! Ook lagen er ineens een heleboel dropjes op vloer… Waar komen die vandaan? Wie doet dat nou?

Als juf de klas voorleest uit het boek Een spook in de klas hebben Koen en Lot een heel goed idee. Zij gaan het raadsel oplossen en op zoek naar hun eigen spook in de klas!

Conclusie

Heeft jouw kind leesniveau AVI E3 en houdt het wel van het oplossen van een raadsel? Of ben je op zoek naar een leuk kinderboek thema Halloween voor peuters en kleuters? Dan is het leuk om (samen) Koen en Lot – Een spook in de klas te lezen. Hoewel de titel misschien anders doet vermoeden is het boek niet eng voor jonge lezers van een jaar of zes. Mijn kinderen vonden het in elk geval leuk om te raden naar de dader en waren trots dat ze het goed geraden hadden!

Mijn beoordeling Koen en Lot – Een spook in de klas:

Specificaties:

Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder | Illustraties: Mark Janssen | Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf | 9789000317134 | 32 blz. | Juli 2012

Koen en Lot – Een spook in de klas is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.