Koen en Lot – Feest in groep drie, recensie (AVI M3)

Koen en Lot - Feest in groep drie, recensie; Leesniveau AVI M3; Geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder

Koen en Lot – Feest in groep drie heeft leesniveau AVI M3 en is daardoor geschikt voor beginnende lezers in groep 3. Het werd geschreven door schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder.

Koen en Lot serie

De Koen en Lot serie is dankzij het leesniveau bij uitstek geschikt voor beginnende lezers in groep 3. Samen beleven de vrienden allerlei spannende avonturen. Dit keer is er feest in groep drie, want juf Roos is beter!

Koen en Lot – Feest in groep drie

De juf van Koen en Lot, juf Roos, is al een maand ziek. Daarom kreeg de klas eerst juf Riek, maar die was heel vaak kwaad. Ze stuurde iedereen naar de gang. Toen kwam juf Aaf in groep drie, maar bij juf Aaf is het ook al niet leuk. Koen en Lot zijn de boze juffen helemaal zat en willen niet meer naar school. Was juf Roos er maar weer… Gelukkig vertelt meester Jan dat hun juf er maandag weer is. Dat betekent groot feest in groep drie!

Conclusie

Eigenlijk is Koen en Lot – Feest in groep drie best wel een zielig verhaal. Eerst is juf Roos best wel lang ziek en dan hebben ze ook nog eens hele naar invaljuffen… Ik had er persoonlijk best wel moeite mee met de manier waarop de juffen met de kinderen omgingen! Hopelijk lopen er niet teveel van dat soort boze en onaardige juffen rond…

Heeft jouw kind leesniveau AVI M3 en is de juf of meester ziek? Of ben je op zoek naar een manier om met je kind over school te praten? Dan kan het leuk zijn om (samen) Koen en Lot – Feest in groep drie te lezen.

Mijn beoordeling Koen en Lot – Feest in groep drie:

Specificaties:

Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder | Illustraties: Mark Janssen | Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf | 9789000317141 | 32 blz. | Juli 2012

Koen en Lot – Feest in groep drie is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.