Quinn en Aaron offline – Aaron en Quinn Bezemer + aanmelden meet & greet!

Quinn en Aaron offline - Aaron en Quinn Bezemer

Ben jij fan van Nederlands bekendste tweeling Quinn en Aaron Bezemer? Dan is er goed nieuws! Ze hebben een boek geschreven: Quinn en Aaron offline. In dit hilarische en spannende avontuur ruilen Quinn en Aaron van leven, valt het internet plots uit én verdwijnt hun oma. Lukt het de tweeling het mysterie op te lossen en hun oma terug te vinden? En je kunt je aanmelden voor een meet en greet!

Quinn en Aaron offline

Help! Quinn en Aaron moeten binnen één dag allebei een voldoende halen, anders mogen ze geen video’s meer maken! Probleem: het internet is uitgevallen, dus hoe moeten ze zich voorbereiden? Oplossing: ze ruilen van leven, want Aaron is veel beter in boekbesprekingen en Quinn in spreekbeurten.

Deze superchallenge is een eitje: ze hoeven alleen maar 24 uur met elkaar te ruilen. Dat kan bijna niet misgaan… toch? Maar dan begint de ramp pas echt: oma is verdwenen! In een hilarisch avontuur moeten Quinn en Aaron alles weer oplossen, helemaal offline!

Specificaties:

Auteur: Aaron en Quinn Bezemer | Illustrator: Chèmene de Heus | Uitgeverij: Witte Leeuw | 9789493236981 | 164 blz. | April 2024

Quinn en Aaron offline is verkrijgbaar bij:

Meet en greet

Wil jij Quinn en Aaron graag een keer ontmoeten of het boek Quinn en Aaron offline laten signeren? Meld je dan nu snel aan voor de meet en greet met Quinn en Aaron. Ze zijn op woensdag 1 mei om 12:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam). De toegang is gratis, maar aanmelden (hier) is wel gewenst.

Over Quinn en Aaron Bezemer

Quinn en Aaron zijn dé bekendste Nederlandse tweeling op YouTube, TikTok en Instagram. Met hun grappige filmpjes vermaken ze hun kijkers elke week opnieuw. Daarvoor vliegen ze altijd de hele familie in: papa, mama en zelfs oma – niks is te gek!

Naast hun succes op sociale media, zijn ze ook te zien in de Nederlandse bioscopen. Eerder schitterden ze in o.a. De Club van Sinterklaas: de Gestrande Stoomboot en De Oneindige Slijmfilm.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.