Comfort & Joy – Ravinder Bhogal

Comfort & Joy - Ravinder Bhogal; Vegetarisch kookboek voor iedere gelegenheid

Het kookboek Comfort & Joy van Ravinder Bhogal – dé culinaire stem van dit moment – bevat onweerstaanbare en vegetarische gerechten voor elke gelegenheid.

Minder vlees eten

Veel mensen willen minder vlees eten. Sommigen kiezen ervoor om helemaal geen vlees meer te eten en vegetariër te worden. Weer anderen gaan nog een stapje verder en gaan voor een vegan levensstijl.

Wat is nou het verschil tussen een vegetariër en een veganist? Een veganist eet helemaal geen dierlijke producten meer en maakt vaak ook geen gebruik van dierlijke producten als leer en wol.

Comfort & Joy

Lijkt een vegan lifestyle je maar saai? Dat valt mee. In Comfort & Joy laat Ravinder Bhogal je zien hoe uitbundig, decadent én betaalbaar vega(n) koken kan zijn! Groenten zijn de ziel van haar moderne, global kookstijl. Met Indiase roots, een Afrikaanse jeugd en nu een succesvol restaurant in Londen, ademen haar gerechten mondiaal geluk. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven bewijst delicious. Magazine UK. Zij hebben Comfort & Joy uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2023.

Comfort & Joy bevat gerechten voor elke gelegenheid; van een snelle hap voor doordeweeks tot dips en uitbundige stoofgerechten voor een heuse dinnerparty in het weekend. Van Sesam tofu toast tot KFC (Kentucky Fried Cauliflower), heerlijke Pesto Babka of Green Goddess Dahl – dit zijn groenten op hun aller-, allerbest!

Specificaties:

Auteur: Ravinder Bhogal | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043932165 | 272 blz. | April 2024

Comfort & Joy is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.