Spekkie en Sproet en de verborgen code, recensie

Spekkie en Sproet en de verborgen code, recensie; Vivian den Hollander en Juliette de Wit.

Spekkie en Sproet en de verborgen code is een spannende detective voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het boek, deel van de Spekkie en Sproet boekenserie, werd geschreven door Vivian den Hollander.

Spekkie en Sproet

De kinderboekenserie Spekkie en Sproet is een spannende boekenserie voor kinderen van 7 jaar en ouder om zelf te lezen. Samen beleven ze allerlei spannende avonturen en lossen ze raadsels op. De serie werd geschreven door Vivian den Hollander en geïllustreerd door Juliette de Wit.

Spekkie en Sproet en de verborgen code

Spekkies nicht Gwen gaat met haar man Bob verhuizen naar een groot, oud huis. Het huis is van de tante van Bob geweest, en er is nog heel veel op te ruimen. Daarom helpen Spekkie en Sproet een dagje mee. Tijdens het opruimen vinden ze op een vreemde plek een fotoboek. Ze vragen zich af waarom het zo goed was verstopt, en welk geheim erin te vinden zou zijn?

Ondertussen houden de buren alles nieuwsgierig in de gaten. Ze vertellen aan Spekkie en Sproet dat er wellicht iets verborgen ligt in het huis, maar dat zal wel niet waar zijn. Dan vinden Spekkie en Sproet een briefje met een code erop… Zou het dan toch waar zijn? Het tweetal heeft al hun speurtalent nodig om dit raadsel op te lossen!

Conclusie

De boekenserie Spekkie en Sproet is echt perfect voor kinderen die er wel van houden om raadsels op te lossen. Wat ik altijd een groot voordeel van een kinderboekenserie vind, is dat je voor elke gelegenheid een leuk cadeau hebt.

Spekkie en Sproet en de geheime code is op een fijne manier spannend, gaat over het kraken van codes, en rondneuzen in een nieuw huis. Hoe leuk is dat!? En natuurlijk is het dan ook nog eens hartstikke tof om dan ook een echte ontdekking te doen!

Mijn beoordeling Spekkie en Sproet en de verborgen code:

Specificaties:

Auteur: Vivian den Hollander | Illustraties: Julliete de Wit | Uitgeverij: Ploegsma | 9789021680637 | 128 blz. | Juli 2020

Spekkie en Sproet en de verborgen code is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van Vivian den Hollander

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.