The Little Book of Pratical Magic – Sarah Bartlett

The Little Book of Practical Magic - Sarah Bartlett

Het eerste boek van de internationale bestsellerserie is in het Nederlands verkrijgbaar: The Little Book of Practical Magic. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de betoverende kracht van moderne hekserij. Auteur Sarah Bartlett wil de lezer inspireren en nieuwe technieken aanleren.

The Little Book of Practical Magic – Sarah Bartlett

The Little Book of Practical Magic - Sarah Bartlett

The Little Book of Pratical Magic is een praktische beginnersgids en tevens het eerste deel in The Little Book of Magic-serie. Het boek laat je kennismaken met de geheimen van kristallen, chakra’s, kruiden, waarzeggerij en paranormale krachten. Het onthult hoe je dit in jouw eigen leven kunt toepassen om persoonlijk succes, liefde en welzijn te bereiken. Kortom, een schitterend cadeauboek.

Je hoeft niet in magie te geloven om dit boek te lezen – magie gaat gewoon over wonderbaarlijke en goede dingen laten gebeuren. Met deze praktische gids leer je magie in je leven toe te passen en je eigen intuïtieve en genezende krachten te vergroten.

Specificaties:

Auteur: Sarah Bartlett | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043931359 | 288 blz. | November 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Over Sarah Bartlett

Sarah Bartlett studeerde kunst aan de universiteit van Middlesex en behaalde daarna een diploma in de psychologische astrologie. Ze is auteur van meer dan twintig psychospirituele non-fictieboeken. Tegenwoordig geeft Sarah lessen in astrologie, magie en occulte kunsten en heeft daarnaast een eigen praktijk.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.