Herfst decoratie maken

Herfst decoratie maken

Herfst decoratie, je huis kan natuurlijk niet zonder! Zodra de blaadjes beginnen te kleuren, het harder begint te waaien en het vaker begint te regenen is het wel duidelijk: de herfst heeft zijn intrede gedaan. Hoewel een herfstwandeling op zijn tijd erg fijn is, trekken we ons toch meer terug binnenshuis. Maar wat doe je als je wel klaar bent met al dat Netflixen? Zelf je herfst decoratie maken natuurlijk! Inspiratie nodig? Ga dan eens aan de slag met de items uit dit blog.

Raamstickers herfst

kabouter stickers; Herfst decoratie maken

Wil je op een snelle en eenvoudige manier, met weinig rommel, de herfst in huis halen? Dan zijn raamstickers ideaal! Ze zijn verkrijgbaar in talloze ontworpen, van deze schattige kabouters tot vilten herfstblaadjes, maar ook raamtekeningen.

Meer informatie.

 

Diamond paintings thema herfst

Diamond painting is ook een erg leuke hobby. Het leuke is dat je het resultaat aan de muur kunt hangen, waardoor je de mooie kleuren van de herfst eenvoudig in huis haalt. Een tijdje geleden schreef ik al een blog:

Naar diamond paintings thema herfst.

 

Schilderen op nummer thema herfst

Wil je wel graag creatief bezig zijn, maar schilder je liever in plaats van steentjes plakken? Probeer dan eens schilderen op nummer. Ook deze resultaten kun je vaak eenvoudig aan je muur hangen!

Naar Schilderen op nummer thema herfst

 

Piepschuim figuren

Piepschuim figuur

Ook leuk is het beschilderen van piepschuim figuren. Of als alternatief kun je allerlei kleine lapjes stof uitknippen in de gewenste kleur (evt. met een kartelschaar voor een extra leuk effect) en deze met een satéprikker in het piepschuim figuur steken. Ook leuk om op deze manier een herfstkrans te maken!

Meer informatie.

 

BuJo of Scrapbook

Ben je op zoek naar leuke spulletjes om je Bullet Journal of Scrapbook helemaal naar de herfst om te toveren? Er zijn diverse stickers en washi-tapes verkrijgbaar!

Meer informatie.

Lees ook: Bullet Journal, de leukste voor het nieuwe jaar!

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *