Bullet Journal, de leukste voor het nieuwe jaar!

Bullet journal kopen

Wil je graag een bullet journal kopen om op een handige manier de praktische én leuke zaken te bundelen? Een bullet journal maakt je leven net even wat overzichtelijker en is een goede oplossing voor al die losse to-do-lijstjes die vaak overal rondslingeren. Als je van een strak georganiseerde manier van werken houdt en graag alles op één plek wil bundelen dan is bullet journaling zeker iets voor jou!

Bullet Journal

Met een bullet journal verzamel je aantekeningen, to-do lijstjes en tekeningen. Maar ook kan je je eigen kalenders, overzichten, herinneringen en tabellen maken. Bijvoorbeeld om je spaargeld te monitoren, bij te houden hoeveel je weegt, wat je uitgeeft of hoe je je voelt en welke doelen je wil bereiken. Het is een veelzijdige manier om overzicht te bewaren in al jouw zakelijke en privé bezigheden. Alles is mooi gebundeld en als je er zin in hebt kan je er een waar kunstwerk van maken, maar dat hoeft zeker niet.

 

Blanco of dots?

Omdat het papier in een bullet journal vaak voorzien is van kleine stipjes (dots), heb je in elk geval een goede leidraad om te tekenen en tabellen en lijstjes te maken, maar dan zonder storende lijnen of ruitjes. De dots vallen in de meeste bullet journals namelijk nauwelijks op. Ook zonder een vaste hand kan je er dus eenvoudig iets moois van maken!

Een leuke bijkomstigheid is dat het door het schrijven op papier ook even een momentje ‘offline’ is. Om je handschrift weer eens te oefenen bijvoorbeeld, na al dat typen. En niet in de laatste plaats om er echt iets moois van te maken. Want of je nou het liefst de hele dag aan het tekenen bent, of het liever een beetje simpel houdt, binnen een bullet journal kan je precies zoveel creativiteit kwijt als je wil.

Om je op weg te helpen hebben wij de leukste bullet journals voor jou op een rij gezet. Begin jij het jaar ook lekker creatief en georganiseerd?

 

Creachick Journal

Bullet journal kopen: Creachick journal, een samenwerking tussen MUS en Creachick

MUS en CreaChick lanceren gezamenlijk het tweede CreaChick Journal, ditmaal in de hippe kleur okergeel met een prachtige Ginkgo Biloba print. Een journal waarin je je eigen creatieve dagboek kunt maken – of dit nu een art- of bullet journal is. Het papier is crèmekleurig en stevig, de binding is flexibel waardoor hij makkelijk open blijft liggen en het handige elastiek houdt je journal dicht als je hem niet gebruikt. Door de ronde hoeken beschadigt de kaft minder snel in je tas en je vindt achterin een handig vakje om losse knipsels, foto’s en stickers in te bewaren. Ook je pen heeft een vaste plek in de penloop, waardoor je nooit om schrijfwaar verlegen zit.

Meer informatie.

 

KOMONI

Komoni duurzaam notitieboek en Bullet Journal

De notebook van KOMONI gegraveerd met laser, waardoor er een geweldig 3D effect ontstaat. De designs zijn kleurrijk en ontworpen met passie. Met dit notebook heb je iets origineels, unieks en duurzaams in handen. Een leuk cadeau voor elke gelegenheid! Komoni notebooks zijn gemaakt met FSC gecertificeerd hout (3mm MDF) en gerecycled papier (80 grams). Het boekje is verkrijgbaar in A4, A5 of A6 formaat. Dus er is er altijd een die aan jouw wensen voldoet. Bovendien zijn de boekjes navulbaar met verschillende soorten papier en er zijn nog veel meer prachtige designs. Nieuwsgierig? Kijk snel hier!

Meer informatie.

 

Hieroglyphs

Hieroglyphs Bullet Journal

Een elastieken sluiting, opbergvak, drie bladwijzers, harde kaft en 100grams papier, zodat notities niet doordrukken, maken deze bullet journal prettig in gebruik. Door de speciale bindwijze opent het journal plat en is hij extra duurzaam.

Het Hieroglyphs Bullet Journal is een luxe notitieboek dat je helpt structuur aan te brengen in je dagelijkse leven. Met dit journal zet je je inspiratie om in concrete acties, zodat je je dromen waarmaakt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Meer informatie.

 

Mus – Mijn Bullet Journal

MUS mijn bullet journal

De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommige mensen stoppen ontzettend veel tijd in het personaliseren van hun bullet journal en versieren hem met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen en tekeningen… dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. Hoe meer je met je journal doet, hoe bedrevener je erin wordt. Liever een andere print op de kaft? Er zijn heel veel mooie designs van Mus, kijk hier.

Meer informatie.

 

A Lifetime Journal

A lifetime journal

Met de meeste notitieboeken kun je helaas niets meer toevoegen als het vol is. A Lifetime Journal is echter navulbaar: nadat je het bijgeleverde A5 notitieboek (zonder lijnen) hebt volgeschreven, kun je het eenvoudig uit de 100% leren kaft halen en vervangen met een nieuwe A5 notitieboek. Je leather journal is weer klaar voor nieuwe verhalen en tekeningen! Gebruik dit stevige leren notitieboek als een bullet journal, een dagboek, schetsboek, etcetera.

Meer informatie.

 

Leuchtturm1917

Bullet journal leuchtturm 1917

Het Leuchtturm1917 notitieboek bestaat uit 249 pagina’s gemaakt van zuurvrij 80gr papier. Het medium notitieboek van Leuchtturm1917 meet 14.5x21cm en is verkrijgbaar met gelinieerd, geruit, puntjes en blanco papier. De pagina’s zijn genummerd en de Leuchtturm1917 notitieboeken hebben een inhoudsopgave zodat het makkelijker is om notities terug te vinden. De laatste 8 pagina’s zijn geperforeerd en uitneembaar. De Leuchtturm1917 medium notitieboekjes zijn verkrijgbaar in 17 kleuren. Ga jij voor klassiek zwart, of je favoriete kleur?

Meer informatie.

 

Monk & Anna vegan bullet journal

Monk & Anna vegan bullet journal kopen

Klein formaat bullet journal (14,8×21) met vegan leren kaft en sluitelastiek. De bovenkant van de pagina is blanco, ongeveer 1/3 is dotted.

Meer informatie.

 

Dingbats Wildlife Green Deer

Dingbats Bullet Journal

Een prachtige bullet journal met een chique kaft van vegan leer met een hert op de voorkant van de kaft. Het journal bevat 100 grams papier met dots en valt mooi plat open. Inclusief pennenhouder, leeslint en opbergvakje. Verkrijgbaar in A4 of A5 formaat. Voor meer kleuren en prints kijk hier.

Meer informatie.

 

Paperblanks

Paperblanks Kikka bullet journal

Een prachtige kaft zoals we dat van paperblanks gewend zijn. Aan de binnenkant van dit journal vind je 240 pagina’s van 100 grams papier. De pagina’s zijn genummerd en het journal is voorzien van 3 leeslinten en een elastiek om het boek te sluiten. Formaat 18 x 23 cm.

Meer informatie.

 

Purpuz Bullet Journal

Bullet Journal, de leukste voor het nieuwe jaar; Purpuz bullet journal

Deze vriendelijke Bullet Journal is een A5 notitieboek; door Purpuz ontworpen met pure liefde voor kwaliteit, de natuur en onze gemeenschap. Zodat jij een notitieboek kan hebben waar je werkelijk verliefd op wordt. Leuk om te combineren met de andere items uit de Purpuz-serie. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie.

 

Tip: Naast speciale stiften en fineliners zijn er ook stickers, sjablonen, washi-tape en andere accessoires voor jouw bullet journal avontuur. Zo ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan! Kijk snel hier.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *