How to be the love you seek – Nicole LePera

Na het wereldwijde succes van de bestseller How to do the work komt holistisch psycholoog Nicole LePera met haar tweede boek: How to be the love you seek. Ze past daarin haar revolutionaire zelfhulpmethode toe op relaties. Middels het laatste onderzoek biedt ze een nieuwe weg naar helende relaties.

How to be the love you seek – Nicole LePera

Nicole LePera legt in haar nieuwste boek uit hoe onvervulde behoeften uit het verleden je relaties in het heden kunnen beïnvloeden. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om de relatie met je partner, familie, vrienden of de relatie met je collega’s. Met haar holistische benadering, waarin mentale, fysieke en spirituele gezondheid allemaal met elkaar verweven zijn, leert ze je hoe je de wonden kunt identificeren die ten grondslag liggen aan slechte relaties. Als je die wonden kunt helen word je niet alleen gelukkiger en gezonder, maar verbeter je ook de relatie met jezelf en anderen. Aan de hand van het laatste wetenschappelijke onderzoek, oefeningen, en voorbeelden biedt LePera een nieuwe weg naar helende relaties.

Specificaties:

Auteur: Nicole LePera | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043931175 | 352 blz. | November 2023

How to be the love you seek is verkrijgbaar bij:

Over Nicole LePera

Psycholoog Nicole LePera, traditioneel opgeleid maar inmiddels overtuigd holistisch, is een radicale stem in de moderne psychotherapie. Ze ontwikkelde een revolutionaire zelfhulpmethode en staat aan het roer van de #selfhealers-beweging (7,5 miljoen volgers).

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.