Every Day Vegan in 30 minuten – Lenna Omrani

Every Day Vegan in 30 minuten - Lenna Omrani

Wil je graag minder dierlijke producten eten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of lijkt het je maar ingewikkeld om iets lekkers op tafel te zetten? Met het kookboek Every Day Vegan in 30 minuten van Lenna Omrani zijn al je problemen in één keer opgelost.

Every Day Vegan in 30 minuten – Lenna Omrani

Een veelgehoorde klacht is dat plantaardig eten – wat in de ogen van velen synoniem staat aan gezond – niet betaalbaar is. Het lijkt ook wel dat hoe bewerkter het voedsel is dat we eten, hoe goedkoper het is. En dat is natuurlijk ontzettend jammer!

Lenna Omrani laat in haar nieuwe kookboek Every Day Vegan in 30 minuten zien dat plantaardig koken niet alleen supermakkelijk en voor elke portemonnee is, maar ook nog eens razendsnel op tafel staat! En laten we eerlijk zijn, dat is in hectische tijden ook altijd erg welkom. Want wie heeft er nog zin om na een dag hard werken uren in de keuken te staan?

In Every Day Vegan in 30 minuten vind je dan ook lekkere recepten voor snelle salades, makkelijke burgers en broodjes, stevige stoofgerechten of iets lekkers uit de oven. Kortom, allemaal gerechten die je nieuwe favorieten voor door de week of in het weekend kunnen zijn. Of je nu vegan, vega en flexi bent: ontdek het in deze nieuwe culi-hit van de meeste populaire vegan influencer van het moment.

Specificaties:

Auteur: Lenna Omrani | Uitgeverij: Kosmos uitgevers | 9789043929196 | 176 blz. | November 2023

Every Day Vegan in 30 minuten is verkrijgbaar bij:

Over Lenna Omrani

Every Day Vegan in 30 minuten is Lenna’s derde boek. In 2021 verscheen haar eerste boek Every Day Vegan (2021), gevolgd door Every Day Vegan Budget Friendly (2022), uitgeroepen tot ‘Beste Vegan Kookboek 2022’ tijdens de Belgian Vegan Awards.

Lees ook

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.