Kantoorgadgets voor mannen; Leuk voor kantoor of thuis!

De leukste kantoorgadgets voor mannen; Leuke gadgets voor op kantoor of als leuk cadeau voor thuis

Vind jij het ook altijd zo lastig om een leuk en geschikt cadeau voor een man te vinden? Omdat ik het zelf altijd erg moeilijk vind om een geschikt cadeau voor mannen te vinden besloot ik op zoek te gaan naar leuke kantoorgadgets. Welke man wordt daar nou niet blij van?

Niet iedere man heeft een kantoorbaan, dat realiseer ik me. Het leuke is dat veel van deze kantoorgadgets ook geschikt zijn om thuis te gebruiken. Wat kunnen de mannen in jouw leven goed gebruiken?

 

Anti stress enterknop

Kantoorgadgets voor mannen; Grote anti-stress enterknop

 

De Grote Enter Knop – Anti-stress is een grappig anti-stress kussen dat ook echt als Enter gebruikt kan worden! Dit Anti-stress kussen is speciaal ontworpen om al je irritaties en ergernissen bij je thuis, tijdens je werk of gedurende je vakantie in bedwang te houden.

Meer informatie.

 

Boek lamp

Kantoorgadgets voor mannen; Boek lamp, 3 standen, oplaadbaar via usb

 

Normaal gesproken zet je al je boeken in de boekenkast, maar dit boek verdient meer. Het originele ontwerp van de Boek Lamp – Book Light heeft de mogelijkheid om in 3 verschillende lichtstanden jouw kamer te verlichten. Je kunt kiezen tussen wit licht, natuurlijk licht en warm licht. Omdat er gebruik is gemaakt van echt papier en hout, geeft de Boek Lamp – Book Light een luxe en rustige uitstraling en kan het ook gebruikt worden als Sfeerlamp. Wanneer de boeklamp open gedaan wordt kan je elke kamer ermee verlichten. Met de bijgeleverde kabel kan je de lamp opladen en vervolgens draadloos gebruiken. Daardoor is het boek lampje makkelijk om overal mee naar toe te nemen.

Meer informatie.

 

Schoudertas met USB aansluiting

Kantoorgadgets voor mannen; Schoudertas met USB aansluiting

 

Op zoek naar een handige schoudertas waar je al je essentiële spullen in kwijt kunt? Maar geen zin om een grote tas mee te slepen? Dan is deze slingbag wat voor u! Je kunt er van alles in kwijt, zoals: uw telefoon, iPad, koptelefoon en camera noem het maar op! Zonder dat je een grote tas mee hoeft te nemen. Perfect voor vakantie of voor het alledaagse gebruik!

Meer informatie.

 

Snoepautomaat met bewegingssensor

Kantoorgadgets voor mannen; Snoepautomaat met bewegingssensor

 

De candy dispenser is perfect voor snoepliefhebbers. Met de bewegingssensor is deze kantoorgadget net even wat anders dan andere snoepmachines. Houd je hand eronder en het snoep valt vanzelf in je handen. Omdat je niets hoeft aan te raken is dit ook de meest hygiënische manier om jouw zoetigheid met anderen te delen (als je niet alles voor jezelf houdt). Het enige wat je nodig hebt zijn 3 AAA batterijen en je kunt genieten van een snoepautomaat op bijvoorbeeld je bureau of het aanrecht!

Meer informatie.

 

Kluis woordenboek

Kantoorgadgets voor mannen; Kluis in boek

 

Ben je gek op kantoorgadgets en wil je waardevolle spullen veilig opbergen? Deze Boekenkluis zal niemand ontdekken! Dit interessante boek ziet er van buiten uit als een boek, maar verbergt een kluis. Plaats de kluis in de boekenkast en al je spullen zijn veilig!

Meer informatie.

 

Eeuwigdurende magnetische kalender

Kantoorgadgets voor mannen; Eeuwigdurende magnetische kalender

 

Met de Eeuwigdurende magnetische kalender vraag jij je nooit meer af welke dag het vandaag is. Dankzij het gave en moderne design van de kalender zie jij gelijk welke dag het is! De kalender is niet alleen een kantoorgadget die heel leuk is om te zien, het is ook de enige die jij ooit nog nodig zult hebben, de kalender gaat namelijk voor altijd mee! De kalender is heel eenvoudig in elkaar te zetten. De kalender kan aan de muur gehangen worden of neergezet worden met behulp van het voetstukje.

Meer informatie.

 

Virtual Keybord – Laser toetsenbord

Kantoorgadgets voor mannen; Virtual Keybord - Laser toetsenbord

 

Met dit laser toetsenbord kun jij overal super snel typen! Het toetsenbord is door middel van bluetooth te verbinden met devices zoals je telefoon, tablet of computer. Dankzij het opzetstukje kan je jouw telefoon zelfs neerzetten op de houder. Het toetsenbord kan je inzoomen en uitzoomen zodat je altijd op jouw eigen favoriete manier kan typen.

Meer informatie.

 

Zwevende wereldbol met LED verlichting

Kantoorgadgets voor mannen; Zwevende wereldbol met LED verlichting

 

De zwevende magnetische wereldbol is een modern alternatief voor een wereldbol of -kaart. Deze zwevende wereldbol wordt in positie gehouden door krachtige magneten. Hierdoor is het mogelijk om de wereldbol te laten draaien. Zo kun je eenvoudig aanwijzen naar welke landen je allemaal bent geweest. Prachtig om naar te kijken en leerzaam voor kinderen om meer van magnetisme te leren of om landen en plaatsen te leren kennen.

Meer informatie.

 

Zwevende bloempot

Kantoorgadgets voor mannen; Zwevende bloempot

 

Op zoek naar manieren om je slaapkamer, woonkamer en/of werkkamer op te vrolijken? De Zwevende Bloempot zal je niet teleurstellen. Deze futuristische bloempot trekt gelijk de aandacht bij iedereen die bij jou de kamer binnenloopt. Door middel van magnetisme zal de bloempot 360 graden ronddraaien en blijven zweven boven het platform, waardoor het altijd op zal vallen!

Meer informatie.

 

Tank up mok

Kantoorgadgets voor mannen; Tank up mok

 

Hou je van hete melk of koffie? Dan zal je blij zijn met deze mok met temperatuurmeter! Deze keramieken mok is warmtegevoelig en reageert op hitte. De gasmeter aan de buitenkant gaat omhoog en omlaag en verandert van kleur (van zwart naar rood) afhankelijk temperatuur van de vloeistof. Inhoud: ong. 300 ml. Afmetingen: ong. 8 cm diameter x 9,5 cm hoog. Handwas – niet geschikt voor de magnetron of vaatwasser (zijn speciale eigenschappen kunnen aangetast worden).

Meer informatie.

 

Bewegende zandkunst in glas

Kantoorgadgets voor mannen; Leuke cadeaus voor mannen, thuis of op kantoor

Bent u opzoek naar nog dat kleine beetje extra sfeer in huis? Misschien een momentje van rust? Deze bewegende zandkunst in glas geeft u net dat laatste beetje wat u nodig heeft! Onze bewegende zandkunst in glas geeft een relaxend gevoel wanneer het zand gaat lopen. Het blijft je aandacht trekken door de vormen die het zand maakt. Het product is niet alleen leuk voor thuis als decoratie maar kan ook goed gebruikt worden voor op kantoor of tijdens het thuiswerken, om even je aandacht te verzetten.

Meer informatie.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *