Familieplanners 2022, de leukste!

De leukste gezinsplanners en familieplanners van 2022

Ben je op zoek naar een leuke gezinsplanner 2022? Om je op weg te helpen hebben wij de leukste familieplanners 2022 voor je op een rij gezet.

Wij zijn thuis met zijn zesjes. En ondanks dat de oudste nu studeert en uit huis is, valt er nog genoeg te plannen! Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk een goede planning is om een beetje orde te kunnen houden. Er zijn enorm veel leuke gezinsplanners te koop, variërend voor gezinnen van 4 tot 6 personen.

 

Luna Familieplanner 2022

Luna Familieplanner 2022; Gezinsplanners 2022

Steeds heen en weer bladeren voor een maandoverzicht hoeft niet met de Luna Familieplanner 2022. Het is een duurzame zwart-witte familieplanner die je opengeklapt ophangt. Daardoor heb je een mooie XL wandplanner van ongeveer 35 bij 50 cm groot. Het papier schijnt niet door en de planner heeft veel ruimte voor gezinsactiviteiten, lijstjes en notities. Er zijn extra pagina’s: denk aan een pagina voor belangrijke gegevens van het gezin zoals het telefoonnummer van de huisarts, allergieën etc. en jaaroverzichten: het jaaroverzicht 2022 met schoolvakanties en het jaaroverzicht 2023 met feestdagen. Naar de review.

Meer informatie.

 

A-Journal Familieplanner 2022

A-Journal familieplanner 2022; De leukste familieplanners 2022

Zonder goede familieplanner kunnen we eigenlijk niet meer. Ons drukke bestaan vraagt om structuur. Dat geeft rust en houvast. Daarom hebben we de A-Journal familieplanner 2022 ontwikkeld. Een strak design, overzichtelijk weekoverzicht en heel veel lijstjes. Omdat ze je helpen georganiseerd te blijven en grip te houden op je leven zonder iets te vergeten. Zo is er ruimte voor to do’s, no to do’s, groceries, family time, weekly notes en natuurlijk: this weeks rating.

In de planner is ruimte voor vijf familieleden, huisgenoten of collega’s. Handig want juist door agenda’s te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. En oh ja, en er zitten ook hele leuke stickers bij! Kortom, een must have voor iedereen die graag in controle is en tijd wil overhouden voor de leuke dingen in het leven. Ook verkrijgbaar als jaaragenda!

Meer informatie.

 

Marjolein Bastin Familie Planner 2022

Marjolein Bastin Familie Planner 2022; De leukste familieplanners voor meer structuur in het gezin

Mooie gezinsplanner voor vijf personen. Aan de zijkant is er ruimte voor het maken van extra notities. Door de indeling heb je meteen inzichtelijk hoe vol de aankomende week is. De familieplanner is spiraalgebonden en ophangbaar. Ook verkrijgbaar als agenda.

Meer informatie.

 

Essencio Familieplanner 2022

Essencio familieplanner 2022; De leukste familieplanners

Deze familieplanner is bestemd voor het hele gezin en biedt maximale ruimte voor al je afspraken voor zes personen. Een fijngevoelig, rustig en overzichtelijk ontwerp, met iedere week een inspirerende quote. De quotes gaan over natuur, zingeving en betekenisvol leven, vanuit algemene én christelijke bron. De gezinsplanner start op maandag. Het concept van de planner van 2022 is ‘Alles is van waarde’. We nodigen je uit om bewust te worden van hoe waardevol de tijd is van jou en jouw gezin. Van bijzondere activiteiten tot alledaagse bezigheden – wat je ook doet, het is waardevol omdat het onderdeel is van je leven. Voor welke dingen maak je graag meer tijd vrij? Ook verkrijgbaar als agenda.

Meer informatie.

 

Family Survival Planner

De Family Survival Planner 2022; De leukste gezinsplanners van 2022

Al meer dan vijftien jaar lang brengt de vrolijke en vooral praktische planner in één oogopslag overzicht over alle afspraken. Voor vaders, moeders, co-ouders, bonusmoeders, oppas-opa’s en kids van alle leeftijden. Met meer dan 1000 stickers voor de oppasdag, hockeytraining, balletles, zomervakantie of afspraak bij de kapper. Dit jaar opnieuw in een iets handzamer formaat. Voortaan boek je je vakantie met vroegboekkorting, zit je nooit meer zonder oppas, er loopt zelden nog iets in de soep. Met de planner in de keuken (of op de wc). Wel invullen! En stickers plakken! Dan wordt het een gezinskroniek om altijd te bewaren. Zoals altijd met zes bonusmaanden: vanaf het terug-naar-school-moment. En ook dit jaar met zowel de Nederlandse als de Belgische schoolvakanties.

Meer informatie.

 

Voor Positiviteit Familieplanner 2022

Voor positiviteit familieplanner; De leukste gezinsplanners van 2022

Deze positieve weekplanner heeft plek voor 5 gezinsleden. Met wekelijks een prachtige positieve spreuk, ruimte voor extra notities en kleurrijke stickervellen. En een handige indeling, met iedere volgende week op een volgend vel. Zo wordt samen plannen nog leuker.

Meer informatie.

 

De enige Echte Super Family Planner 2022

De enige Echte Super Family Planner 2022; De leukste gezinsplanners van 2022

De Enige Echte Super Family Planner is dé familyplanner van het allereerste uur. Met De Enige Echte Super Family Planner 2022 heb je alle agenda’s van het hele gezin bij elkaar. Sporten, een speelafspraak, BSO-dag of leraarloze schooldag: met deze evergreen in huis vergeet je nooit meer iets. Met meer dan 1000 superhandige stickers: de favoriet van ouders en kinderen. Met een looptijd van 17 maanden (augustus 2021 t/m december 2022).

Meer informatie.

 

&INK Familieplanner 2022

&INK familileplanner 2022; De leukste gezinsplanners van 2022

De familieplanner is geschikt voor 5 gezinsleden, huisgenoten of collega’s. Handig want juist door agenda’s te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. Daarnaast staat de planner vol met mooie illustraties zodat hij ook nog eens prachtig aan de muur hangt, of op tafel ligt! Een lust voor het oog en een last van je schouders. Kortom, een must have voor iedereen die graag in controle is en tijd wil overhouden voor de leuke dingen in het leven. Ook verkrijgbaar als agenda.

Meer informatie.

 

Purpuz Family Planner 2022

Purpuz Family Planner 2022; De leukste gezinsplanners van 2022

Deze Purpuz Familieplanner 2022 is de oplossing! Krijg goed overzicht op alle agenda’s en het huishouden. Zie wat er speelt en wat je niet moet vergeten. De Purpuz Family Planner is dé plek voor Handige lijstjes, to-do’s, maaltijdplanning en tijd voor elkaar! Ook verkrijgbaar als agenda. Naar de review.

Meer informatie.

 

Zoedt Familieplanner 2022

Zoedt familieplanner; De leukste gezinsplanners van 2022

Deze handige family planner helpt je met overzicht houden bij alle plannen en activiteiten van het hele gezin. De gezinsplanner geeft een overzicht per week, met weeknummers en feestdagen. Voorin de familieplanner zit een jaaroverzicht. Per dag zijn er 5 vakken voor 5 gezinsleden. Om de week staat er een leuke quote van Zoedt. Ook verkrijgbaar als agenda.

Meer informatie.

 

Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *