KillerMindset – Fajah Lourens

KillerMindset - Fajah Lourens

KillerMindset is het nieuwste boek van Fajah Lourens. Na de gigantische hit met haar Killerbody-boeken, lukte het haar wederom om de hitlijst in te knallen: KillerMindset kwam binnen op nummer 2 in de Bestseller 60!

Killerbody Lifestyle

Fajah Lourens is het gezicht achter de Killerbody Dieet-boeken. Persoonlijk heb ik geen ervaring met dit dieet (ik hou simpelweg teveel van lekker eten en te weinig van sporten), maar ik weet wel dat er een hoop over gezegd is. Van ieder dieet zijn voor- en tegenstanders te vinden, maar in mijn ogen draait alles om een goede balans. Fajah beseft dat inmiddels zelf ook en heeft een hele Killerbody Lifestyle ontwikkeld.

Met de Killerbody Lifestyle ga je op zoek naar een betere balans tussen voeding, sport en mindset. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe zorg je voor de juiste mindset? Met het boek KillerMindset kun je in elk geval aan de slag!

KillerMindset

Haar nieuwste boek KillerMindset is namelijk het boek dat jou in 12 stappen je mindset laat transformeren. Door het lezen van het boek leer je je innerlijke saboteur en beperkende overtuigingen herkennen. Beperkingen die je weerhouden om jouw droomleven te leven. Ontdek waarom je jouw doelen niet haalt – of steeds terugvalt in je oude patroon – en raak geïnspireerd om het nu anders te doen. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Fajah weet als geen ander dat het leven niet altijd vlekkeloos verloopt. Wil je je eet- en leefpatroon blijvend veranderen, dan moet je toch ook echt aan de slag met je mindset. Met behulp van haar persoonlijke verhaal neemt ze je aan de hand om jouw mindset om te zetten naar een killermindset. Je leert om op de juiste manier om te gaan met tegenslagen, bewust te beslissen om iets wel of juist niet te doen en leert wat je motivatie is.

Ga je daar mensen van killen? Nee. Het aanmeten van een killermindset betekent dat wat je de komende tijd gaat doen, op een succesvolle manier aanpakt. You killed it, zeggen ze in het Engels ook wel om aan te geven dat je iets buitengewoon goed hebt gedaan. En dat is precies wat jij aan de hand van 12 stappen gaat leren.

Specificaties:

Auteur: Fajah Lourens | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043932912 | 224 blz. | Januari 2024

KillerMindset is verkrijgbaar bij:

Over Fajah Lourens

Naast haar carrière als actrice ontwikkelde Fajah Lourens een liefde voor fitness en gezond eten. Ze startte in 2013 het Instagram-account @mykillerbodymotivation waarop zij haar progressie deelde met haar volgers. Wat volgde was het gelijknamige online sportplatform Mykillerbodymotivation met trainingsvideo’s en binnen no-time groeide Fajah uit tot het Nederlandse boegbeeld op het gebied van sport en voeding. Fajah Lourens heeft inmiddels meerdere bestsellers op haar naam staan met op nummer één haar boek Killerbody Dieet waar zij maar liefst meer dan 300.000 exemplaren van verkocht.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.