Koen en Lot – Een schat in het park, recensie (AVI E3)

Koen en Lot - Een schat in het park, recensie; Leesniveau AVI E3; Geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder

Koen en Lot – Een schat in het park heeft leesniveau AVI E3 en is daardoor geschikt voor beginnende lezers in groep 3. Het werd geschreven door schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder.

Koen en Lot serie

De Koen en Lot serie is dankzij het leesniveau bij uitstek geschikt voor beginnende lezers in groep 3. Samen beleven de vrienden allerlei spannende avonturen. Dit keer lijkt er zelfs een spook in de klas te zijn!

Koen en Lot – Een schat in het park

Het is een hete dag en Koen en Lot spelen samen. Maar het is gewoon te warm, ze weten gewoon niet wat ze kunnen gaan doen. De buurman weet wel iets: doe eens gek, ga naar het park en doe net of er een boef is.

Als Koen en Lot in het park zijn zien ze een vreemde man. Hij stopt iets in de grond, maar wat is het? Een schat misschien? Een beetje eng is het wel, maar Koen en Lot gaan op onderzoek uit. Ze vinden een begraven doos, maar krijgen hem niet open. Snel gaan ze ermee naar de buurman, misschien krijgt hij hem wel open… Spannend!

Conclusie

Ben je op zoek naar een kinderboek thema zomer voor peuters en kleuters? Dan is Koen en Lot – Een schat in het park een aanrader. Want wie kent het niet? Van die warme zomerdagen waarop niks doen eigenlijk al teveel is? Ga dan lekker samen in de schaduw zitten om Koen en Lot – Een schat in het park te lezen. Grote kans dat je daarna zelf ook wel een leuk idee hebt om te gaan doen!

Mijn beoordeling Koen en Lot – Een schat in het park:

Specificaties:

Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder | Illustraties: Mark Janssen | Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf | 9789000317127 | 32 blz. | Oktober 2012

Koen en Lot – Een schat in het park is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.