Agenda 2022, welke is jouw favoriet?

Wil je een agenda 2020 kopen? Hier vind je de 10 leukste agenda's van 2020 op een rij

Ben je op zoek naar de beste agenda 2022? Aangezien ik zelf ook gek ben op agenda’s zette ik de leukste voor je op een rij! Welke kies jij? Liever klaar zijn voor het nieuwe jaar? Lees dan ook eens het blog Agenda 2023.

Agenda

In mijn leven heb ik al een aantal agenda’s versleten! En eerlijk is eerlijk, mijn behoefte is ieder jaar toch weer anders. Op dit moment plan ik alles van ons gezin in één agenda: de MOYU weekplanner. Maak ik een foutje of verandert er iets? Dan kan ik het eenvoudig wissen. Voor de MOYU weekplanner maakte ik gebruik van de Purpuz Planner, wat ik ook een erg prettige planner vond om mee te werken. Kijk daarom van tevoren goed naar jouw wensen en behoeften wanneer je een agenda aanschaft, dan heb je er (minimaal) een jaar plezier van!

 

Essentialiving Planner 2022

Essentialiving planner 2022 kopen

 

De Essentialiving Planner 2022 (20x25cm) brengt op een eenvoudige manier meer rust en ruimte in je leven. Je brengt overzicht aan in je week. En de unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie. Een week is verdeeld over 2 pagina’s. Daarnaast biedt de planner ook nog ruimte aan:

 1. Balance Creator & Balance Check
 2. Overzicht per dag, week én maand
 3. Veel schrijfruimte
 4. Wekelijks focus punt
 5. Avondeten plannen & wekelijks recept
 6. Kleurplaten en lijstjes voor ‘fun things’ en ‘lovely memories’
 7. Prachtige beelden en motiverende quotes

Meer informatie.

 

My Journal 2022

My Journal agenda 2022 kopen

 

Voor iedereen die gek is op plannen en lijstjes maken is er nu de nieuwe My Journal agenda 2022. De agenda vol handige checklists, to do’s, not to do’s, ideas en goals maar ook alle to pays, holiday plans en time for friends en family zijn met behulp van de lijstjes goed in te plannen. Dus als je niks wil vergeten, denk dan alleen aan my-journal. Dat geeft ruimte in je hoofd. Voor nieuwe ideeën bijvoorbeeld. Looptijd: 27 dec 2021 t/m 15 jan 2023. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren!

Meer informatie.

 

Brepols agenda Omega Lima 2022

Brepols agenda 2022 kopen

Deze bureau dagagenda A4 formaat (21×29 cm) van Brepols Omega Lima heeft een zwarte kunstlederen omslag. De kwartierindeling van 7.00 tot 21.45 uur, scheurhoekjes en 2 leeslinten maakt het een fijne agenda voor op kantoor. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Meer informatie.

 

Zoedt Jaaragenda 2022

Zoedt Jaaragenda 2022 kopen

 

Mooie hardcover agenda (met mat laminaat ter bescherming), een leeslint en sluitelastiek. Het binnenwerk is van stevig (niet glimmend) papier. De Zoedt jaaragenda 2022 start in de laatste week van december. Verder bevat hij het volgende:

 • jaaroverzicht 2022 met feestdagen
 • overzicht met schoolvakanties
 • 52 weken met veel schrijfruimte per dag!
 • om de week een leuke quote
 • overzicht waar je verjaardagen kunt invullen
 • notitie pagina’s
 • 2 pagina’s waar je belangrijke adressen kunt noteren
 • en nog meer leuke posterpagina’s en invulpagina’s!

Meer informatie.

 

Hobbit agenda 2022

Hobbit agenda 2022 kopen

 

Het merk Hobbit is erg populair. En terecht als je het mij vraagt! De agenda’s zijn in vele motieven en ontwerpen verkrijgbaar en daardoor nooit saai. Deze stijlvolle spiraalagenda heeft een harde cover en is voorzien van een trendy bladerenprint op een poederroze achtergrond. De agenda wordt dichtgehouden door een elastieken band en heeft een verplaatsbare bladwijzer om snel bij de juiste datum te zijn. De indeling van de agenda is één week over twee pagina’s en heeft 5 transparante insteekhoesjes met tien chique giftcards. Deze agenda loopt van november 2021 t/m december 2022.

Meer informatie.

 

Komoni schoolagenda 2022

KOMONI duurzaam houten agenda kopen; Gerecycled papier en navulbaar

 

Eindelijk eens een schoolagenda dat niet uitblinkt in saaiheid! En ook nog eens duurzaam én van hoge kwaliteit! De agenda loopt van 1 juli 2021 t/m 31 juli 2022. Door de dikke houten kaft (3mm MDF), het stevige papier (75 grams) dat niet vlekt of doordrukt én de metalen wire-o ringen is deze agenda erg sterk en kan het tegen een stootje. Wist je dat ze nog veel meer prachtige items in hun collectie hebben? Meer informatie vind je op de KOMONI-pagina.

Meer informatie.

 

MOYU agenda

MOYU weekplanner - agenda kopen

MOYU maakte in samenwerking met Dennis Storm deze weekplanner. De pagina’s bestaan uit uitwisbaar en herschrijfbaar steenpapier. Wanneer je deze aanschaft ben je gelijk voor een paar jaar klaar! Hoe de MOYU weekplanner mij bevalt lees je in de review.

Meer informatie.

 

Purpuz Planner 2022

Purpuz Planner 2022 kopen

Wil je graag aan je persoonlijke ontwikkeling werken en je leven in balans leven? Dan is de Purpuz Planner de beste agenda voor 2022. Een tijdje terug mocht ik hem uitproberen en hoe dat beviel lees je in deze review. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie.

 

Essencio Business agenda 2022

Essencio business agenda 2022 voor ondernemende vrouwen kopen

De Business Agenda is een stijlvolle en overzichtelijke jaaragenda voor ondernemende vrouwen. De planner is Engelstalig en bevat veel inspirerende quotes en ruimte voor notities. Deze agenda is speciaal voor vrouwen die van overzicht houden en graag een goed vormgegeven zakelijke agenda gebruiken. De agenda daagt je uit tot groei en ontwikkeling, zonder je af te leiden van waar het om gaat: het organiseren van je tijd. Inmiddels heeft deze agenda een zeer grote groep trouwe fans aan zich weten te binden. De planner bevat rustig natuurbeeld en inspirerende quotes. Achterin is een notitieboek opgenomen van 48 pagina’s.

Het concept van de agenda van 2022 is ‘Alles is van waarde’. We nodigen je uit om bewust te worden van hoe waardevol jouw tijd is. Van bijzondere activiteiten tot alledaagse bezigheden – wat je ook doet, het is waardevol, omdat het onderdeel is van je leven. Voor welke dingen maak je graag meer tijd vrij? In de agenda vind je o.a.:

 • Een helder weekoverzicht, met ruimte voor aantekeningen
 • Een dankbaarheidsreminder per week
 • Note to self-ruimte per week
 • Rustig (natuur)beeld
 • Inspirerende quotes over natuur, stilte, vreugde, spiritualiteit en ontwikkeling
 • Veel notitieruimte per week
 • Notitieboek achterin: 48 pagina’s (gelineerd, geruit en blanco)
 • Bewaarmapje achterin voor losse papieren
 • 2 leeslinten

Meer informatie.

 

Lees ook eens het blog agenda 2023 en kies alvast jouw nieuwe agenda voor het aankomende jaar uit. Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Een reactie op “Agenda 2022, welke is jouw favoriet?

 1. Pingback: Familieplanners 2022, de leukste! - Leesboekenenmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *