MOYU The Week Planner – review + win!

MOYU The Week Planner; Uitwisbaar notitieboek voor het hele jaar

Psst, heb jij al gehoord van MOYU Notebooks? Ze hebben nu, in samenwerking met Dennis Storm, een nieuw product ontwikkeld: MOYU The Week Planner! Een duurzame, uitwisbare week planner voor het hele jaar. Ik mocht hem voor je reviewen en bovendien mag ik ook nog eens een exemplaar weggeven! Doe je mee?

Vorig jaar mocht ik al een uitwisbaar notitieboek van MOYU reviewen, waar ik erg tevreden over was. Toen me gevraagd werd of ik MOYU The Week Planner wilde uitproberen hoefde ik daar ook niet lang over na te denken. In dit blog wil ik je er dan ook graag meer over vertellen.

MOYU Notebooks

Laat ik voor degenen die nog niet bekend zijn met MOYU Notebooks even bij het begin beginnen. De notitieboeken van MOYU zijn gemaakt van steenpapier. Door ze met de speciale, meegeleverde pen te beschrijven zijn ze uitwisbaar. Hartstikke duurzaam dus! De uitwisbare notitieboeken zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Aangezien duurzaam vaak goed samengaat met minimalisme hebben MOYU en Dennis Storm de handen ineen geslagen wat geresulteerd heeft in een driedelige serie aan boekjes:

 • 12 maanden minimalisme: Leer in twaalf maanden tijd hoe je minimalistischer kunt leven met dit praktische werkboek vol inspirerende opdrachten.
 • The Notebook: Houd overzicht in al je notities met dit uitwisbare en multifunctionele notitieboekje.
 • The Week Planner: Plan dagen, weken, maanden of zelfs het hele jaar vooruit met deze speciale uitwisbare Week Planner.
 • De Minimalist Bundel: Dit is dé bundel voor iedereen die minimalistischer wil (leren) leven en meer ruimte wil creëren voor de dingen die er echt toe doen in het leven. Deze bundel bevat alle drie de boekjes: The Notebook, The Week Planner en 12 Maanden: Minimalisme (ook in het Engels verkrijgbaar).

 

MOYU The Week Planner

MOYU uitwisbaar notebook kopen

Net als alle MOYU Notebooks wordt ook The Week Planner geleverd met pen, penhouder en wisdoekje.

Het eerste wat me opviel aan de MOYU The Week Planner was het gewicht. Door het steenpapier is hij zwaarder dan de gemiddelde weekplanner. Aangezien het een ringband is is het omslaan van de bladzijden gelukkig geen enkel probleem.

Wanneer je The Week Planner openslaat zie je de dagen van de week (ma-zo), ruimte om de bijbehorende datum in te vullen en welke maand en welke week het is. Extra leuk vind ik de extra ruimte waar je een reminder voor jezelf voor volgend jaar kunt schrijven. Op de laatste bladzijde is ruimte voor het maken van notities.

Review MOYU The Week Planner; Uitwisbaar notitieboek voor het hele jaar

Kortom, er zijn geen onnodige afleidingen en wat mij betreft is de MOYU weekplanner dus met recht een minimalistische planner te noemen.

 

Win!

Wil jij nou ook een duurzame week planner? Doe dan mee met de winactie! Wat moet je doen om kans te maken?

 • Beantwoord de volgende vraag: Hoe zorg jij ervoor dat privé en werk goed in balans zijn?
 • Like onze Facebookpagina
 • Delen van het bericht wordt enorm op prijs gesteld

De winactie loopt tot en met 20 februari, de winnaar krijgt de 21ste bericht.

13 reacties op “MOYU The Week Planner – review + win!

 1. Marieke IJskes zegt:

  Eerlijk gezegd is mijn privé mijn ‘werk’ ik zorg fulltime voor onze kinderen, beesten en huishouden. De balans is er omdat de kids aan het eind van de dag lekker naar bed gaan. Ik zou de weekplanner daarom ook graag willen winnen voor onze dochter met ADHD die na de zomer naar de middelbare school gaat, zij kan dit goed gebruiken om beter overzicht te kunnen houden. Iets waar ze best wel moeite mee heeft. ??

 2. Ilse zegt:

  Ik probeer zo min mogelijk te werken. 28 uur. Zodat het in balans is en ik kan genieten nu mijn 4 kinderen nog thuis wonen. Ik heb geen hoog salaris maar genoeg is genoeg

 3. Jessica zegt:

  Soms is het lastig om alles in balans te hebben aangezien er altijd wel weer iets buiten de planning bij komt.. Resultaat gekras op papier of een nieuwe planning schrijven.. Maar nu ik een planner gebruik merk ik dat ik meer houvast heb en dus ook meer balans heb met werk, huishouden, tijd voor mijn kind en man en voor mezelf.. Zonder een planner doe ik vaak veel minder en lijkt het alsof ik minder tijd heb.. Raar he!

  Liefs jessica

 4. Esther zegt:

  Hallo Gera,
  Jouw actie voor de planner komt als geroepen: de balans is hier ver te zoeken!
  Het is lastig om privé en werk goed te combineren (helemaal in deze Coronatijd) en er als moeder voor te zorgen dat alles met de kinderen op rolletjes verloopt!
  Deze planner zou meer dan welkom zijn om een beetje meer structuur te bieden in ons huishouden!!

 5. Kees Fokker zegt:

  Ik houd school, werk en privé in balans door school als prioriteit te zien en als ik daar klaar mee ben kan ik eventueel extra werken als ik daar nog energie voor heb. Ik heb mijn beschikbaarheid bij mijn werk beperkt zodat ik niet te vaak wordt ingepland en als ik tijd over heb kunnen ze me altijd wel gebruiken

 6. Galinka van Bokhorst zegt:

  Ik vind het best moeilijk om privé en werk te scheiden en dat heeft er ook mede ervoor gezorgd dat ik een burn-out heb gekregen door werk mee naar huis te nemen en eigenlijk de hele tijd ermee bezig te zijn. Nu probeer ik het te scheiden door bewust meer tijd voor mezelf in te lassen, wat helaas toch niet altijd lukt. Deze weekplanner van Moyu is daarom heel erg geschikt voor mij om meer balans te creëren. Dan kan ik hier al mijn privé tijd en afspraken in opschrijven zodat ik ook 2 aparte planners heb. Ik vind het ook fijn dat je het kan uitvegen en je dus elke keer dezelfde weekplanner kan gebruiken wat weer goed is voor het milieu zodat ik niet elk jaar een nieuwe weekplanner hoef te kopen.☺️☺️

 7. Marian B zegt:

  Handig! Ik maak elke dag tijd vrij om te wandelen. Vaak wordt het avond, maar ik heb het nodig om in balans te blijven. Werk en privé loopt regelmatig door elkaar zeker na de afgelopen maanden met het thuisonderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *