Verhalen uit de Heksenkeet – Keet met bubbels, recensie

Verhalen uit de Heksenkeet - Keet met bubbels, recensie; Geschreven door Femke Dekker, illustraties door Marieke Nelissen

Verhalen uit de Heksenkeet – Keet met bubbels is het tweede deel van de boekenserie voor beginnende lezers. De boeken werden geschreven door Femke Dekker en geïllustreerd door Marieke Nelissen.

Verhalen uit de Heksenkeet

De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren. Er gebeuren regelmatig rare dingen. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters – Sybil, Lidwien, Stella en Luna – zijn niet alleen heks maar ook nog eens knettergek. En daar kun je heel veel leuke boeken over schrijven!

Verhalen uit de Heksenkeet – Keet met bubbels

Verhalen uit de Heksenkeet - Keet met bubbels, recensie; Geschreven door Femke Dekker, illustraties door Marieke Nelissen

Keet met bubbels is het tweede deel van de boekenserie Verhalen uit de Heksenkeet. In dit deel staat de zweverige heks Luna centraal, die een wel héél bijzondere ketel toverbubbels brouwt. De bellen worden groter en groter. Zo groot dat ze er zelf mee door de lucht kan zweven! Wat ziet de wereld er mooi uit door die grote, kleurrijke bellen. Luna zwerft in trance door de Heksenkeet, en daar komt ze heel wat rare dingen tegen!

Conclusie

Ben je op zoek naar een grappige kinderboekenserie voor kinderen van 7 tot 10 jaar? Dan is de serie Verhalen uit de Heksenkeet echt een aanrader. Net als Een pittig soepje is ook Keet met bubbels weer hilarisch geschreven, wat het ook meteen perfect maakt om voor te lezen.

De illustraties van Marieke Nelissen zijn ook weer erg leuk om naar te kijken. Ook dit keer hebben veel afbeeldingen net een paar extra details waardoor het verhaal nóg leuker wordt!

En heb je zin om na het lezen van Keet met bubbels ook bellen te gaan blazen? Ga dan snel aan de slag met het recept achterin het boek!

Mijn beoordeling Verhalen uit de Heksenkeet – Keet met bubbels:

Specificaties:

Auteur: Femke Dekker | Illustraties: Marieke Nelissen | Uitgeverij: Gottmer | 9789025765873 | 113 blz. | Februari 2016

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.