Woezel & Pip – 5 minuten verhaaltjes, recensie

Woezel & Pip - 5 minuten verhaaltjes, recensie; Korte verhaaltjes voor baby's en peuters

Woezel & Pip – 5 minuten verhaaltjes is een prentenboek met korte verhaaltjes om aan je peuter of kleuter voor te lezen, over de bekende vriendjes uit de Tovertuin. Geschreven door Guusje Nederhorst.

Kinderboeken voor peuters

Als je op zoek bent naar leuke kinderboeken voor peuters kom je al snel uit bij de hondenvriendjes Woezel & Pip. Kun je nog meer inspiratie gebruiken? Bekijk dan ook eens een andere leuke boekenserie voor jonge kinderen, de boeken over Pip en Posy of Heksje Mimi bijvoorbeeld.

Guusje Nederhorst Foundation

Guusje Nederhorst bedacht de hondenvriendjes en heeft helaas het grote succes nooit meegemaakt. Ze overleed in 2004 aan de gevolgen van borstkanker. Haar man, Dinand Woesthoff, richtte in 2007 de Guusje Nederhorst Foundation op. Een gedeelte van de opbrengst van de boekjes en artikelen gaat naar deze stichting om te worden gebruikt voor kinderen die op wat voor manier dan ook hulpbehoevend zijn.

Woezel & Pip – 5 minuten verhaaltjes

Woezel en Pip beleven altijd allerlei avonturen met hun vriendjes in de Tovertuin. Er is altijd van alles te beleven!

Dit keer gaan Woezel, Pip en hun vriendjes op zoek naar de zomer, samen dromen over de Opzijnkoptuin, zebratijgerfantvogels tekenen en als het volle maan is veranderen ze in wolven… en nog veel meer!

De verhaaltjes in deze bundel zijn in 5 minuten voor te lezen en daardoor perfect als ritueel voor het slapengaan of gewoon voor even tussendoor.

Conclusie

Inmiddels hebben we meerdere boekjes over de vriendjes Woezel en Pip gelezen. Prentenboeken met een kort verhaal, maar ook voorleesboeken met langere verhaaltjes. Is je kindje nog jong en wil je het al wel voorlezen voor het slapengaan? Of ben je op zoek naar een leuk boek om samen met je peuter te lezen als je bijvoorbeeld ergens moet wachten? Dan kan het boek Woezel & Pip – 5 minuten verhaaltjes uitkomst bieden.

Mijn beoordeling Woezel & Pip – 5 minuten verhaaltjes:

Specificaties:

Auteur: Guusje Nederhorst | Uitgeverij: Dromenjager Publishing | 9789079738687 | 48 blz. | Oktober 2019

Woezel & Pip – 5 minuten verhaaltjes is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.