Bijzondere sjaals haken à la Sascha – Sascha Blase- van Wagtendonk

Bijzondere sjaals haken à la Sascha - Sascha Blase - van Wagtendonk

Bijzondere sjaals haken à la Sascha is een luxe haakboek met bijzondere, nieuwe patronen van de koningin van de gehaakte sjaal: Sascha Blase-van Wagtendonk, beter bekend als à la Sascha.

Bijzondere sjaals haken à la Sascha

Bijzondere sjaals haken à la Sascha - Sascha Blase - van Wagtendonk

Bijzondere sjaals haken à la Sascha is alweer haar vijftiende boek en dit keer heeft Sascha weer flink uitgepakt. Het resultaat is haar meest bijzondere collectie sjaals tot nu toe! Een echte aanrader voor urenlang haakplezier, voor zowel beginnende als gevorderde haakfans.

De vijftien schitterende sjaals zijn allemaal een feest om te haken én te dragen. De verschillende vormen, originele kleurencombinaties, unieke haakmotieven en diverse garenkeuzes en technieken maken iedere sjaal bijzonder.

Dit is een haakboek met net dat beetje meer: prachtige foto’s, duidelijke uitleg bij de haakpatronen en verzorgde vormgeving. Bovendien vind je ook een extra stukje verdieping over garens, het vervangen van garens en het kiezen van kleuren.

Alle patronen bevatten zowel een geschreven instructie als een symbooltekening. Ook staat elke keer de moeilijkheidsgraad aangegeven.

Specificaties:

Auteur: Sascha Blase – van Wagtendonk | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043930420 | 128 blz. | Oktober 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Over Sascha Blase – van Wagtendonk

Sascha Blase- van Wagtendonk (Hilversum) begon in 2009 een blog over haken onder de naam A la Sascha. Inmiddels heeft ze een hele collectie boeken geschreven met unieke haakpatronen voor onder andere sjaals, sokken, winterse accessoires en knuffels. A la Sascha heeft al meer dan 88.000 exemplaren verkocht van haar voorgaande boeken! 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.