De Zoete Zusjes gaan verhuizen – Hanneke de Zoete

De Zoete Zusjes gaan verhuizen - Hanneke de Zoete

De Zoete Zusjes gaan verhuizen, het achtste (voor)leesboek van de populaire Zoete Zusjes Saar en Janna, ligt vanaf vandaag in de winkels!

De Zoete Zusjes gaan verhuizen

In De Zoete Zusjes gaan verhuizen gaan Janna en Saar, samen met hun familie verhuizen. Superleuk, maar ook een beetje spannend. De zusjes zitten met allerlei vragen. Want voelt het nieuwe huis wel als thuis aan? Hoe zullen de nieuwe buren zijn? En kunnen alle knuffels wel mee verhuizen?

Langzaam maar zeker komen de zusjes erachter dat verhuizen toch niet zo erg blijkt te zijn: de tuin is zo groot dat er een trampoline in past, ze mogen zelf kiezen welke kleur hun nieuwe kamer wordt en die buren blijken toch niet zo stom te zijn. De buurjongens zijn dan wel twee stoute broertjes, maar ze kunnen samen best een coole boomhut bouwen waarin je je kan verstoppen voor de grote mensen. Saar en Janna gaan samen langs de deuren om zich voor te stellen, de andere buren blijken superaardig. De meiden krijgen spontaan zin in een feestje, hoog tijd voor een leuke burendag!

De Zoete Zusjes Burendag 2023

Op zaterdag 23 september 2023 organiseren Kosmos Uitgevers en De Zoete Zusjes een burendag. Vier feest met je buren en leer de buurt (nog beter) kennen. Er is een superleuk pakket gemaakt dat kinderen vanaf 13 september gratis op kunnen halen bij de dichtstbijzijnde Bruna of Read Shop-winkel. Dit pakket is gevuld met een recept voor echte Zoete Zusjes-burenkoekjes, een kleurplaat die je ingekleurd voor het raam kunt ophangen, een burenbingo, een speciaal zakje om je zelfgebakken koekjes in te bewaren en alle informatie die je nodig hebt om mee te doen aan onze te gekke winactie!

Specificaties:

Auteur: Hanneke de Zoete | Uitgeverij: Kosmos uitgevers | 9789043928281 | 96 blz. | Augustus 2023

De Zoete Zusjes gaan verhuizen is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.